خدایا_به_امید_توو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 677 عنوان من چطور ادمیم؟ 76 بازدید | 15 پست من ادم بدیم؟ حس میکنم ادم خوبی نیستم منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆 1403/02/15 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایا_به_امید_توو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 677 چرا نمیدونم منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
خدایا_به_امید_توو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 677 منم بخاطر یه اشتباه همش دارم خودمو سرزنش میکنم دیگه خسته شدم اشتباهت چی بود؟ منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
خدایا_به_امید_توو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 677 نظر خودت مهمه راجب خودت. علت این حسم یکیش بخاطر اینه با پسرا حرف میزنم البته مجازی نه حضوری بنظرت با پسرا حرف زدن بده؟ منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
خدایا_به_امید_توو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 677 چت کردم درباره چی حرف زدی؟ منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
خدایا_به_امید_توو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 677 روزمرگی منم یکم تو مجازی صمیمیم با بعضیا حس خوبی ندارم منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
فریبابهاری عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 6438 علت این حسم یکیش بخاطر اینه با پسرا حرف میزنم البته مجازی نه حضوری بنظرت با پسرا حرف زدن بده؟ بهتره که تکرار نکنی چون به مرور عادت میکنی کم کم روال کارت میشه .
روکش عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 2843 منم یکم تو مجازی صمیمیم با بعضیا حس خوبی ندارم منم فقط دلم میخاد صحبت کنم ولی کارم اشتباه بود
خدایا_به_امید_توو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 677 بهتره که تکرار نکنی چون به مرور عادت میکنی کم کم روال کارت میشه . درسته منم همین فکرو کردم مرسی منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
خدایا_به_امید_توو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 677 منم فقط دلم میخاد صحبت کنم ولی کارم اشتباه بود میخای باهم حرف بزنیم؟هروقت خواستی؟ منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆