2777
2789

ماخیلی باهم دعوا میکنیم اصلأ همودوست نداریم ازدواج هم فامبلی بود خیلی برادرست شدن رابطه تلاش کردم اما اون میگ همون موقع قهرنبایدمیومدم دنبالت یعنی ازکاراش پشیمون نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سعی کردم درس نشد بزور دارم میگذرونم با خون جگر

منم انگار دیگه حسی ندارم قبلاگریه میکردم الان فقط سکوت راه برگشتم ندارم بعضی وقتا میگم گازخونه روبازکنم هممون بمیریم راحت بشیم از گناهش میترسم

منم نه خودش و نه خونوادش و نه فک و فامیلشو هیچکدومشونو دوست ندارم به همه شون حساسیت دارم حرفی ازشون میشه کهیر میزنم تا این حد ازشون متنفرم از شوهرم هم اصلا خوشم نمیاد ولی بچه دارم اگه بتونم کاری پیدا کنم حتما جدا میشم واسه من فقط خرج بچم مهمه بتونم خرج رو تامین کنم دیگه هیچی مهم نیست تا این حد نسبت بهش بیحسم. چند بار تصادف کرد اصلا واسم مهم نبود. دوستش ندارم اصلا همدیگرو درک نمیکنیم خونوادم و فامیلامون مارو اشنا کردن مادرش و فامیلای مادریش فامیل مادرمه. سالها تو یه روستا زندگی کردن همدیگرو میشناسن من فقط میخواستم از محیط تنش بار خونوادم فرار کنم چون مادرو پدرم و کل فامیلامون پسر دوستن و یک عمر حرص خوردم از دستشون  . مجرد که بودم دوست داشتم فرار کنم اما میترسیدم. اگه جدا بشم اصلا دوست ندارم برگردم پیش خونوادم. اگه بتونم کار پیدا کنم راحت میتونم جدا بشم من یه لیسانس دارم و یه مدرک کامپیوتر واسه عهد بوق. به مادرم گفتم دوست دارم جدا بشم میگه مگه بچه بازیه گفتم من دوستش ندارم مجبور نیستم تحملش کنم شما واسم انتخاب کردین انتخاب شما رو دوست ندارم اگه طلاق بگیرم هیچوقت ازدواج نمیکنم تمام وقتم رو برای بچم میزارم 

منم نه خودش و نه خونوادش و نه فک و فامیلشو هیچکدومشونو دوست ندارم به همه شون حساسیت دارم حرفی ازشون ...

انگار داستان زندگی منوگفتی   ماهم فامیل مادریم میشه لیسانس دارم ولی کارنمیکنم یعنی حرفه بلدنیستم . کاش من تصادف میکرد بیشعور انقدر عذابم داده به همه یطورنشون میده ازم متنفره بخاطر بچهام نمیرم خونه پدرم چون سنش بالاس تحمل بچه نداره ممکنه اولش بگه بیااما بعدسرزنش میکنه توعرضه زندگی نداشتی باهاش