2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل مذهبی بیاید

903 بازدید | 73 پست

یه سوال ذهنمو درگیر کرده

خانمهایی که غسل بهشون واجب میشه زود به زود باید چیکار کنن؟ 

موهام خیلی بلندو پرپشته و نمیتونم کوتاه کنم. برم حموم خیلی دیر خشک میشه و ضرر داره

شماها چیکار میکنید نمازاتون قضا نشه؟ 

غسل میکنید؟ 

بیخیال نماز میشید؟ 

تیمم بدل از غسل میکنید؟ 

چندجا خوندم اگر ضرر داره غسل میشه تیمم کرد اما شک دارم، شماها چیکار میکنید. 

همسرمم اهل نماز نیست که مجابش کنم. نمیتونم بهش نه بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید منم ی سوال کنم

آیا در پریود غسل جنابت صحیح هست؟

اگ باز خون اومد باید غسل جنابت کرد؟

داشتن مو تاثیری داره روی غسل مو ن خیلی منظورم اینه کامل شیو نکنیم یکم بزاریم بمونه من خوشم میا اشکال داره؟

لطفا بگین مهمه واسم

مشکل شمارو دارم و نمیدونم چیکار کنم راجب تیمم هم پرسیدم چون موهام از شستن زیاد خشکی گرفته و گفتن نمیشه و باید باز بشورم ممنون میشم اگر راهشو پیدا کردی لایکم کنی بیام بخونم

منم موهام بلنده هروز یا یک روز به درمیون میرم حمام 

خوشگلا میشه لطفا برای سلامتی مادر پدرم صلوات بفرستین ☺️ به نیت خوشبختیم و آرامش دل و زندگیم در کنار خانواده پنج نفرم چی میفرستی 🤩خدایا شکرت بهترینا همیشه مال منه 😍من آدمیم که از خوشحالیه بقیه خوشحال میشم حتی اون آدمی که باعث ناراحتیم شده