جونم بگه براتون چند ماه پیش (تقریبا شش هفت ماه) یه اقایی منو فالو کرد اینستا منم چون فامیلش آشنا بود بک دادم ...یه مدت گذشت و پیام دادنای این آقا شروع شد و من بعد مپوجه شدم ایشون کسی بوده که قبلا یکی از بستگان خانم خیلللییی نزدیکش تماس گرفته با مادرم راجب کسی که مشخصاتش با ایشون خییییلی شبیه بود صحبت کردن ولی خب نگفتن مشخصات اون آقا رو فقط گفتن اگه موافقین با این شرایط که پا پیش بزارن و من چون قصد ازدواج نداشت خبری بهش ندادم و رفتار اون با من کاملاااا سرد شد (این خانم کسی بودن که دخترشون با من دوست بود و از فامیل هم هستن و رفتارشون با من اینطوری بود که هرجا منو میدید یه رفتار گرم باهام داشت و همیشه جوری رفتار میکرد انگار منو مث دختر خودش میدونه) ....
یه مدت پیام دادنای این اقا شروع شده بود و پیام دادنش در حد مثلا ریپلای کردن استوری بود و منم خیلی سرد جوابشو میدادم...
یه روز این آقا اومدن محل کار من و مستقیم رفتن سمت همکارم و اونجا کارشون و انجام دادن و وقتی رفتم همکارم به من گفت که پسره تو نخت بود و هر وقت نگاش میکردم نگاش سمت تو بود ...از مدارکی که ازش موجود بود فهمیدم که این همون کسیه که بهم پیام میده و همچینین متوجه شدم این همون کسیه که زنگ زده بودن واسه خواستگاری ..
این آقا همچنان پیام میداد ...دلیل اینکه بلاک و انفالو هم نمیکردم اینکه اشنا بودن و یه جوریایی خب زشته که بخام همچین کنم ...
حالا همینجور داره پیام میده هنوز ...روز تولدمو یه جور دیگه تبریک میگه...روز دختر رو همینجور بدون استوری تبریک میگه ...و حتی پست میفرسته و انتظار داره من یکی یکی اونو لایک و جواب بدم ....من با این که سنم کمه ولی نسبت به همسالام که هر روز یه دوس پسر دارن من اینجوری نیستم ینی کلا اهل دوستی و دوست پسر نیستم نه که بگم آدم مذهبی هستم نه! ولی خب تو کتم نمیره یکی اینجوری بام برخورد کنه و این رفتارا برام معنی نداره ...بنظرت چیکار کنم با این آقا ؟