2777
2789
عنوان

امروزتون چ جوری بود؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در افسردگی و بی حالی ب سر میبرم

الانم خوابم میاد کلافم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

روز خاصی نبود تا ۱۰خواب بودم بعد زفتم خونه مادرشوهرم بعد ناهار درست کردم بعد رفتم خونه مامانم ساعت ۳بودشوهرم اومد خونه ناهار خورد خوابید منم تلویزیون میبیتم و تو نی نی سایتم شوهرمم رژیمه خودمم رژیمم شام درست نمیکنم 💃😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
با ی آهنگ بندری شادش میکردی بابا...همین برای یکنواخت نبودن کافیه🤍

من هرروز بندری میزارم همه جور اهنگی میزارم میرقصم 😂 منظورم از یکنواخت یعنی مثل روزای قبل، کارای روزای قبل تکرار میشن...

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

اتفاقن منم دم غروب گریه کردم ب یاد یکی ک ی زمانی خیلی عزیز بود واسم🤍

عزیزم دم غروب انگار غم عالم و آدم رو تو دلت میزارن 🫠❤️

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
خداروشکر که خوشحال بودی عزیزم، همیشه خوشحال باشی‌🩷🌸 منم ذوق رسیدن سنگامو دارم 🌸😄

وای عزیزم بهترینا رو برات میخوام از بس ک خوش قلب عزیزممم....از این سنگ درمانی ها؟چشم ببر و اینا ؟