2777
2789

من خیلی خواهش کردم دیگه روم نمیشه پیام بدم.  اصلا جواب هم نمیدن.  پدرمادرمم به شدت تنهان. هر وقت میرم سر میزنم یک روز کامل میام گریه میکنم.  هر دو افسرده و منزوی گوشه خونه سوت و کور نشستن. دلخوشیشون به تلویزیونه😥  هیچ کسو هیچ جایی روندارن برن. امروز به اصرار من به خواهرم که بیاد سر بزنه.  رفتم خونه بابام ناهار پختم بعد گفت کار دارم اومد دم درفقط غذاشو برد😐به داداشم گفتم گفت من با مادر زن و خواهر زنام میخوایم بریم تفریح😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شما ربطی ندارع... ـبهتون میسپرم خواهشا به هر چیزی دخالت نکنین بزارید برادرتونم زندگیشو بکنه

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

باز خوبه بابا و مامانت همو دارن من مادرم فوت شده بابام تنهاست ولی منو خواهرم یک روز درمیون یه روز اون یه روز من شام میاریمش فردا ناهارم می‌دیم.یه برادر دارم ماهی دوبار پنج شنبه یه سر فقط میاد تنها

تو زندگیتون نیستم و نمیخوام یک طرفه قضاوت کنم 

ولی قلبم درد گرفت ، خدا عاقبتمون رو بخیر کنه 😔

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
به شما ربطی ندارع... ـبهتون میسپرم خواهشا به هر چیزی دخالت نکنین بزارید برادرتونم زندگیشو بکنه

من پنج تا خواهر برادر دارم. مگه گفتم برادرم فقط؟ مشکلی داری؟ دوست نداری بری خونه پدرشوهرت؟ الان همزاد پنداری کردی با عروس ما؟