شاید باور نکنید صدساله فامیلامونو ندیدم. منظورم از صدسال حدودا بیست ساله. به جز یه خاله و یه عمه با هیچ کس رفت امد نداریم. ولی تو گذشته هام فامیلامون هستن. من همیشه یاد اونا میفتم. حتی نمیدونم خونشون کجاست یا چندتا بچه دارن. همیشه یاد گذشته هام و عمر از دست رفته. خیلی زود پیر شدم و فرسوده🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خاله ای ک هر روز پیشش بودم برام مثل مادر بود شش ساله ندیدم
خانوادم باهاش قهرن
خیلی دلم براش تنگه
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
ولی عزیزم به ما خداییش ربطی نداره شما چند ساله طایفتو ندیدی.
چقدر بیجنبه ای شما!
دلش خواسته تاپیک زده
مخاطبش هم فقط شما نیستید که!
شما مدیر سایتی که همه باید همه طبق موضوع مورد علاقه شما تاپیک برنن!
ببخشید که تاپیک به دل شما ننشسته😒
به جای این که یه گوشی بگیرید دستتون تو سایت بگردید یکم شعور یاد بگیرید!!!
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
البته دور بودن از فامیل هم خوبی ها خودشو داره هم بدی اینک بیشتر تنهاس و رفت و آمدی نیس بدی هاشه مخصوصن روزای تعطیل ولی خوبی ش هم اینه ک حرف و حدیثی نیست هی فضولی و دخالت نمیکنن تو کارات