یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
غذا رو بده خودش بخوره زیاد هله هوله بهش نده ازین شربتا سان استار بخر بهش بده ک همرا با زینک هست قبل از غذا بهش بده
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
خب برای تقویت این ویتامین تو بدنش چیزی گرفتی غصه نخور اگه ازمایش پاکه ینی بچه تحرکش زیاد یا د ...
آهنش پایین با ویتامین دی
اصلا دست به غذا نمیزنه ی وضعی بخدا
هرکسی میبینی میگه چقدر ریزه این هعی مقایسه اش میکنن بخدا اشکم درمیاد ی سال با بدبختی بردمشش دکتر هر دارویی بگی داده آخر ی فامیل گفت سانستول زینک بده با این میخوره