2777
2789

ماهیانه میگم حدود ده تومن دو نفر 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزانه نمیدونم  چون سر ماه همه چیو کلی میخریم گوشت ومرغ وماهی برنج هم هر ۶ ماه کلی میخریم میمونه روزا اگه چیزی نیاز باشه اونو میخریم

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

منظورت خوراکی؟اگه اره ست بستگی به اون دونفر داره بعضیا بدون میوه وتنقلات نمیتونم روزشون شب کنن بدون پخت وپز نمیتونن بعضیاهم هستن نه سال تاسال اجیل وتنقلات میگیرن هفته ای دو تاسه بارهم فقط برنج وپخت وپز دارن نمیشه گفت همه یه رقم قطعی خرجشون میشه

خب مثلا 20کیلو برنج اگ مهمون نیاد برا دوماهمون میشه

گوشت و مرغ هم کلا من یکم قناعت میکنم ب دلایلی

تره بار هم تقریبا هر هفته شاید 300 بخریم بجز میوه 

تابستونا هم ک خیلی کم میوه و گوجه خیار و بادمجون و سبزی و این چیزا رو خودمون تولید میکنیم لبنیات هم همینطور 😁

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

پارسال من از پدر شوهرم پرسیدم سه نفر بودن ماهی ۶ تومن خورد و خوراک فقط 

من خودم دهات زندگی میکنم هزینه مون پایین تره 

چون تمام لبنیات میوه گوشت تخم مرغ سبزیجات و صیفیجات از خودمونه 😂😂

فقط تنقلات و ماکارونی و روغن ماهی دو سه تومن

نمیشه نسخه چید یکی هر سه وعده غذا میخورن یکی کم غذا میخوره یکی میگفت ماخیلی کوشت میخوریم اگه مرغ باشه یک مرغ کامل میخوریم یکی نه وعده اصلی ناهاره باید ببینی سبک زنگدیتون چطوره امااگه بخاهی خوب بخوری۶تومن 

خب مثلا 20کیلو برنج اگ مهمون نیاد برا دوماهمون میشه گوشت و مرغ هم کلا من یکم قناعت میکنم ب دلایلی ...

دو نفر ۲۰ کیلو برنج و تو دوماه می‌خورید؟😳😂❤

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

فک کنم حدودا ۶ ۷ تونن ماهی میشه برای شما

اره شاید 

البته روغن و خورد خوراک و بیرون رفتن ک. خب مرغ و گوشت جدا میخریم و نوشابه و این چیرا رو نگفتم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

ما پنج نفریم حقوق شوهرم ۶۵ تا۶۸متغیره محصولات هم هرسه ماه شرکت بهشون میده ولی بازم بازم نمیتونیم پس اندازکنیم ب زور تاماه بعدی میرسونیم چون بچه نوجوون ۱۴ساله داریم یه ۱۰ساله ونیم و بچه کوچیک ۵ساله داریم خرجا واقعا بالاست هزینه مدرسه ماهیانشون هم هست 

با غذا

خب هرروز که خرید نداریم ولی میانگین سه وعده ی غذاییمون فک کنم روزانه چهارصد باشه.

گاهی اگه بیرون غذا بخوریم این عدد گرونتر میشه.

چندروز یه بار پول بنزینم هست.

من روزای که سرکار میرم تقریبا پنجاه تومنم کرایه میدم.

و اینا خرج روزانه اس یه سری خرجای ماهانه ی ثابت مثل قبض و شهریه ی کلاس ها و اینا هم هست که جداست.

هردوهم زیاد اهل خربد لباس و وسیله نیستیم.