2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها اینطوری ان؟

421 بازدید | 35 پست

دیروز با داداشم و زن داداشم رفتیم کافیشاپ همسرم شیفت بود نیومد بعد جایی که نشستیم چندتا آقا اومدن نشستن خیلی نزدیک بهمون و یه جوری نگاه میکردن و دود قلیونشون رو میفرستادن سمت میز ما انگاری دیگه جا نبود ،چرا بعضی مرد ها مهم نیست براشون آقا طرف شوهر داره و کاملا مشخصه هاا کوری خب دست طرف رو ببین اول بعد چشمای خیزتو بچرخون نمی‌شدم کاری کرد آخه اولین بار بود با زنداداشم بیرون میرفتم حرصم در اومده بود .

شک به اعتماد و اعتماد به شک 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون لحظه زنگ میزدی همسرت

بلندمیگفتی سلام عشقم

اومدیم کافی شاپ

جدیداچندحیوون آووردن شده باغ وحش

دفعه بعدباهم بیایم انگارباغ وحشه

توی این مایه ها

حالاخودت جمله اش رودرست کن😁😂🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
همون لحظه زنگ میزدی همسرت بلندمیگفتی سلام عشقم اومدیم کافی شاپ جدیداچندحیوون آووردن شده باغ وحش ...

😂😂😂ای واای فکر کن زنگ میزدم همسرم کارشو ول می‌کرد میومد همون حیوون ها رو قربونی می‌کرد جلو همه

😂😂😂ای واای فکر کن زنگ میزدم همسرم کارشو ول می‌کرد میومد همون حیوون ها رو قربونی می‌کرد جلو همه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من گاهی اینطوری میشه

غیرمستقیم بلندمیگم

دهن ماورمردبدچشم وبدذات

بعدطرف کلامحومیشه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
مشکل از سر وضع خودتون بوده ،اینجور آماده میشید میرید بیرون انگار میخواید برید عروسی . پس منتظر نگاه ...

من اصلا اهل آرایش و ..‌. نیستم چادری هم هستم زود قصاوت نکنیم مهربون ❤