2777
2789
عنوان

ابن بچه با هیچکس قاطی نمیشه

213 بازدید | 23 پست

دخترم ۶ سالشه 

بهترین پیش دبستانی تهران رو میره و خیلی  فعاله 

اما با فامیل اصلا خوب رفتار نمیکنه حالا میخواد خاله باشه یا عمه فرقی نداره خیلی صمیمی نمیشه باهاشون و مثلا ما میریم تولد این بچه اصلا نمی رقصه و خوشش نمیاد توی جمع شادی کنه بازی رو دوست داره ولی کارای اینجوری رو ابدا 

نگرانی برام پیش اومده شاید مشکلی داره که توی جمع شاد نیست و با بزرگترها مهربون رفتار نمیکنه مثلا در برابر ابراز لطف اونا فقط سکوت میکنه چیکار کنم ؟

بسپرش به خدا درست میشه

تورکی؟ 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته اینو هم بگم که اگر بخواد حیلی هم میتونه فعال و پرانرژی و شاد باشه فقط باید دلش بخواد که دقیقا جاهایی که من حساس تر هستم ایشون دلش نمیخواد 

بسپرش به خدا درست میشه

تو مدرسه با مربیاش چطوره شاید کمروئه البته بچه های ماهم بیشتر با بچه های فامیل گرم میگیرن و با بزرگترا کاری ندارن تو جمع فامیل بچه کوچیک ندارین؟

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
تو محیط خانوادگی بچه هم سنش دارید؟

اره فراوون و با اونا خوبه ولی مثلا داییش بگه بیا پیشم سخته نگاه کنه یا بره پیشش مهربون باشه 

بسپرش به خدا درست میشه
بچه شما ازهمه مافهمیده تر و میدونه خودی ها واقوام گرگی بیش درلباس بره نیستن.

😅 دلت پره ها ولی راست میگی

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
یعنی چی ؟

هیچی ما تورکا از اصلاح قاطی نمیشه استفاده میکنیم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

البته اینو هم بگم که اگر بخواد حیلی هم میتونه فعال و پرانرژی و شاد باشه فقط باید دلش بخواد که دقیقا ...

ببیت بازی کردن که اقتضای سنشه بایدانجام بده که میده دیگه زیاد نگران برخوردش بافامیل نباش.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
تو مدرسه با مربیاش چطوره شاید کمروئه البته بچه های ماهم بیشتر با بچه های فامیل گرم میگیرن و با بزرگت ...

مربی های مدرسه ازش راضی هستن اما اوایل میگفتن نیازهاشو سخت به زبون میاره ما باید حدس بزنیم چی میخواد 

بسپرش به خدا درست میشه