2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 57 پست
من معلمم نمیشه برم 

اهان چقد سخت من هرموقع شوهرم میخواست بره جایی ماتم داشتم فقط یه بار پیش اومد تو عقد بودم رفت شهرستات داییش گیم نت زد داد دست شوهرم اونم رفت من هیچی نگفتم دو روز بعد زنگ زد گفت با داداش پاشو بیا همینجا خونه مادربزرگم میگه بیا که من تنهام اونم تنهاست گناه داره به بهانه مادربزرگش رفتم بعد نذاشت برگردم دیگه یک ماه موندم چون مادربزرگش خیلی مهربون بود کسیو نداشت خیلی بهم دیگه وابسته شدیم یادش بخیر چه خاطره ای زنده شد درکت میکنم جای خالی رفیق همیشه حس میشه منو شوهرم جدا از زن و شوهر رفیق خیلی خوبیم برای هم تو همه چی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو تا بچه داری شاغلی شوهرتم نیست چقدر سخت

۲بچه رو پس کی نگه میداره 

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

من حتی یروزم نمیتونم تحمل کنم

سختته؟

منم وابستگی افراط گونه و زیادی بهش ندارم

همیشه تو خونه بود و حرف میزد و با دخترم بازی میکرد

الان ک نیست نبودش احساس میشه 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

سختته؟ منم وابستگی افراط گونه و زیادی بهش ندارم همیشه تو خونه بود و حرف میزد و با دخترم بازی میکرد ...

وقتی نیستند شدید جای خالیشون حس میشه 

انشالله سایشون مستدام باشه.

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

من این مدت برام پیش نیومده ولی گاهی که یه شب نیس ذوق مرگم 🤣🤣

واسه یکی و دو شب فرق میکنه 

از این یکی و دو شبا شده ک نباشه منم میگفتم گاهی لازمه😅

من باشم کلی خوشحالی از خودم در میکنم بعد تایم یه ماهه رو برنامه ریزی میکنم برای خوشگذرونی😂😂😂

خوشبحالت واقعا 

ولی من نمیتونم شاغلم و دوتا بچه کوچیک دارم

من یک ساله با شوهرم دوشهر متفاوت زندگی میکنیم. هزار کیلومتر بینمون فاصله است. هر شب هر شب این موقع ه ...

اخی الهی درکت میکنم عزیزم 

کلا وقتی مرد خونه نباشه نبودش احساس میشه و ادم احساس تنهایی و دلتنگی میکنه 

انشاالله به حق فاطمه زهرا مشکلت حل بشه 

سخته ولی قابل تحمل  تابستونه برو پارک پیاده روی ،باشگاه،خونه مامانت،بازار شب هم تصویری باه ...

آره میگذره 

فقط یکمی احساس تنهایی میکردم 

خدا کنه دخترم بهانه گیری نکنه چون خیلی بهش وابسته‌ست

یکی دو روز اول اینجوری،دیگه عادی میشه. ولی اون روز آخر ک قراره بیاد دیگه خیلی خوبه . اون هیجانش این ...

اره دقیقا اولش یکمی ادم احساس تنهایی میکنه ولی بعدش اوکی میشع 

مرسی 🌹🌹