2777
2789
عنوان

نهاراتونو چطوری میپزید؟

381 بازدید | 18 پست

اینجا کسی هست شاغل باشه؟

من و همسرم هر دو تا دو ظهر خونه نیستیم 

همسرم وقتی میاد خیلی گرسنه هست 

غذای بیرونم نمیخوره 

شما چطوری نهار میپزید؟ از شب قبل؟ یا صبح زود میذارید و میرید؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جور راحتی.ولی شب بهتره.صبح به نظر برا هیچ کدومتون خوب نیست

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

شب خورش بذار، برنج رو تا مرحله ی دم کردن پیش ببر، بذار یخچال، اومدین خونه تا یه چایی بخورین و دوش بگیرید برنجم دم میکشه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

حتی میتونی پلوهای مخلوط و ماکارونی رو هم همینجوری درست کنی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مادرم صبح درست میکنن

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

میتونی شب بپزی یانیم پز کنی بعد فرداظهرکه اومدی گرم کنی بخورید

یه کاردیگه ام میتونی بکنی: غذای چندروز بعدتو درست کن مثلا چندمدل خورشت درست کن یا یکم عدس پخته درست کن یا مثلالوبیاسبز درست کن بارب و پیاز قاطی کن بعد همه اینارو فریز کن بدون برنج بعد ظهرکه میای فقط برنجو درست کن خورشت یا مایه ی داخل برنجم ازتوفریزر دربیار خیلی راحته ولی خب باید زمان بزاری چند مدل غذا درست کنی

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️