2777
2789
عنوان

تو رو خداگول نخورید

182 بازدید | 9 پست

کنکوری ها عزیز گول هیچ مشاور چرت آنلاین از جمله مدیکال استور و معصومه خانگی و سنا بشیر پور نخورید یکی از یکی بد تر تجربه شخصی خودمو دارم اشتراک می‌زارم الان امسال اینقدر تعریف از مدیکال استور شنیدم با یکی شوند مشاوره برداشتم، نه پیگری داشت نه هیچی، بعد تیم پشتیبانی مدیکال هم جواب نمیده به من 

یعنی من حلالشون نمیکنم که با بدبختی از پدرم پول گرفتم و اینا اینجوری با من رفتار میکنن

الان نمی‌دونم چطوری پولمو پس بگیرم 

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیکال استو منظورته؟ 

اره چه خاکی تو سرم کنم 

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛
اره چه خاکی تو سرم کنم 

فکر نکنم پس بدن 

مگر خیلی پیگیر باشی اونم جزئی  

طبق چیزی ک دیدم میگم، نمیدونم حالا اینا ک گفتی دقیقا چجورین

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
فکر نکنم پس بدن  مگر خیلی پیگیر باشی اونم جزئی   طبق چیزی ک دیدم میگم، نمیدونم حالا اینا ...

مشاور لعنتی نه ازم گزارش میخواد نه درست زنگ نمیزنه نه هیچی ، بعد الان سه روز مونده تا تمدید میگه که برنامه تو با من بر ندار

تو بی نظمی ، آخ جیگرم داره آتیش میگیره 

خدا ازش نگذره

مشاور لعنتی نه ازم گزارش میخواد نه درست زنگ نمیزنه نه هیچی ، بعد الان سه روز مونده تا تمدید میگه که ...

حرفتو بهش بزن خب، عجبا 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
حرفتو بهش بزن خب، عجبا 

حرف بهش میزنم جوابمو نمیده، یعنی متاسفم برای این جماعت من اندازه خودم استرس دارم

حرف بهش میزنم جوابمو نمیده، یعنی متاسفم برای این جماعت من اندازه خودم استرس دارم

درکت میکنم عزیزم