2777
2789
عنوان

جاری و خواهرشوهر خخخ

404 بازدید | 23 پست

جاریم داره اسباب کشی میکنه همه رفتن کمک من تو خونم بود م خوابیده بودم که شوهرم زنگ زد میخواست براشون چایی و نهار ببرم منم گفتم خوابم میاد بگو نهار درست نکرده بعد خودت بیا آبگوشت بخور حالا فهمیدم صدام رو بلند گو بوده حالا من چه کنممم؟؟؟😉😉😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو آبگوشت مال قبل بوده زیاد هم نبود 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

برای خودت زندگی کن بابا.

چرا دو رویی و ریا باشه. چرا وقتی قلبا تمایل نداری اذیت کنی روح و روان خودت رو.

نمایش نیست زندگی فردا برای هر ثانیه اش آزمون سوال میشه

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
گفتم آبگوشت پختم عالی شده ولی من خوایم میاد بعد بیا خودت بخور بگو من حالم خوب نیست خخخخ

😂😂😂😂😂😂 هیچی دیگه هر وقت دیدشون خودتو بزن به خواب 🤣🤣🤣 چرا باید شوهرت رو اسپیکر بزاره آخه !

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

هیچی دیگه کلا خودتو بزن به اون راه اگه هم خودشون بیان کردن بگو حالم خوب نبوده چیز اونقد بدی نگفتی&n ...

😁😁خواهر شوهرام و نمیشناسی میخوان بگن ما مهمیم و وظیفه ی خانم هاتون ه که کار کنن واستون