باقالی_پلو_با_گردن مدیر استارتر عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2737 عنوان کسی که قهره و استوری میزاره 49 بازدید | 4 پست از بیرون رفتنش با دوستاش چه منظوری داره؟ تا قبلش اصلا توی اینستا فعالیت نداشته منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن 1403/02/15 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باقالی_پلو_با_گردن مدیر استارتر عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2737 میخواد نشون بده بدون تو شاد هست خب اگه نسبت به من بی تفاوته و من واسش مهم نیستم چرا باید چیزیو به من نشون بده؟ به نظرت بیشتر نشون نمیده که کونش سوخته؟ منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4577 خب اگه نسبت به من بی تفاوته و من واسش مهم نیستم چرا باید چیزیو به من نشون بده؟ به نظرت بیشتر نشون نم ... از اینکه نیستی ناراحته ولی میخواد بگه خوشحالم
باقالی_پلو_با_گردن مدیر استارتر عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2737 از اینکه نیستی ناراحته ولی میخواد بگه خوشحالم ممنون منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن