2777
2789

من حدود سه سال بيش تو نيني سايت خوندم بياين شما هم تعريف كنين شايد جالب باشه و اموزنده

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داستان زندگیمو قبلا تاپیک زدم 

بلفي من نديدم

بازه هنوز تاپيكش؟

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

ی شب مامان بابام خوابشون نمیبرد من بدنیا اومدم  الان خوابشون میاد ما و نوه ها نمیذاریم بخوابن  

این بود داستان پر فراز و نشیب زندگی من  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دختری که تازه خونشونو ساختن و عاشق اینه که از پنجره به باغچه ی تو حیاطشون نگاه کنه.....

از اون طرفم پسری که هر روز از اون سمت میرفته باشگاه....

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
سلام فیلی جون داستان زندگیتو خوندم و خیییلی تاسف خوردم الان خوبی ایشالا؟

سلام عزیزم. مرسی. آره سعی می کنم خوب باشم. خیلی وقتا یادم بش میفته و داغون می شم اما دارم سعی می کنم تحمل کنم/ اگه بشه تصمیم دارم از این شهر برم. شاید اینجوری بهتر بشه فراموش کرد. شایدم با چندش ازدواج کنم. هنوز تصمیم قطعی نگرفتم.

هرداستانه زندكي كه براتون جالب باشه  زندكي خودتون يا هم اطرافيانتون

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
سلام عزیزم. مرسی. آره سعی می کنم خوب باشم. خیلی وقتا یادم بش میفته و داغون می شم اما دارم سعی می کنم ...

ایشالا هرجا هستی بهترینها قسمتت بشه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار