2777
2789
منم یکماه طول کشید لامصب پرده سراسری بود انگار مگه ی ذره بود ...از درد و خونریزیش دیگه نگم ...فقط دو ...

برای من اصلا درد نداشت خون هم نداشت 

برای هرکس متفاوت و منحصر به فرد هست

و هيچ دو نفری دقیقا عین هم نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استار شال میفروشم با سود خیلی خیلی کم شال پفکی دارم چون هنوز پیج نزدم اول کارم هست ممنون تون میشم حمایت کنید دونه ای ۵۸ میدم همین بقیه جاها بیشتره یکی بیشتر بخواید دونه ای فقططط ۵۰

مگه تجربه کردی که میگی درد داره؟؟ باور کن درست و اصولی انجام بدین نه درد داره و نه خون 

اصولی یعنی چی؟

من تو اوج گرم شدنم باشه تا میخوااد ابن کارو کنه سرد میشم بدنم سفت میشع دست خودم نیس قفل میشم

نه عزیزم مگه مریضه؟😐 اتفاقا کلی وقت و انرژی گذاشت تا همه چیز عالی پیش بره و خون نیاد و آسیب نبینم& ...

این درسته که اگر دخول اروم انجام بشه خونریزی کم یا بدون خون عه، و اگر سریع و با شدت انجام بشه خونریزی داره؟؟

اصولی یعنی چی؟ من تو اوج گرم شدنم باشه تا میخوااد ابن کارو کنه سرد میشم بدنم سفت میشع دست خودم نیس ...

خب شاید واژینیسموس هستی گلم

بهتره با یه تراپیست هم مشورت کنی

اما اگه واژینیسموس نیستی، اینکه خوب تحریک بشی و رطوبت و روان کنندگی به میزان کافی باشه و کلا همه چیز رو آروم پیش ببرید، باعث میشه اصلا اذیت نشی

البته آمادگی ذهنی و احساس امنیت روانی هم خیلی تاثیر داره

عزیزم منم اینجوری بودم ۸ ماه طول کشید

و همسرم واقعااا مرد خوب و پاکی بود که بهم هیچ زوری تحمیل نکرد

دی.ه آخرشم گفتم هرچه باداباد دیگه اون درد رو تحمل کردم

تو هم باید این کارو کنی

این درسته که اگر دخول اروم انجام بشه خونریزی کم یا بدون خون عه، و اگر سریع و با شدت انجام بشه خونریز ...

بله درسته 

ولی به جز این، اینکه واژن خشک باشه یا تحریک نشده باشه هم خیلی تاثیر داره

هرچی خشک تر باشه و تحریک نشده باشه بیشتر ممکنه خون بیاد یا درد داشته باشه 

و همچنین حالت های روحی روانی هم تاثیر داره

بعضی ها ناخودآگاه خودشون رو کامل منقبض میکنن که باعث میشه اذیت بشن و خون بیاد

اصلا بحث بار اول هم نیستا، بار صدم هم باشه اگر رابطه خشن و خشک انجام بشه یا کسی انقدر بترسه که خودشو منقبض کنه هم دردش میگیره هم خون میاد