2777
2789
سلام‌خوبید میشه برنامه ای که ارتعاش اسم رو نشون میده معرفی کنید؟؟یااگه زحمتی نیست خودتون انجام بدید ...

برنامه ی ( نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام) از بازار نصبش کردم = در تاپیک : معتقدم رنج پایانی جز نیکبختی ندارد  = برای یه کاربری فرستادم شمام ببینید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  برا جلوگیری از سقط جنین یا نمیدونم یه بارداری 

بی درد سر و راحت( در طول بارداری قبلیم خیلی اذیت شدم هم استراحت مطلق بودم  هم طول رحممم کم بود هم کیسه اب پاره شد ) چی خوبه بحونم؟ این اتفاقا دیگه  نیفته

سلام عزیزم برا جلوگیری از سقط جنین یا نمیدونم یه بارداری بی درد سر و راحت( در طول بارداری قبلیم خیل ...

اگه مشکل فیزیکی و درمانی نداری ( اول اونا حل بشه ) 

چله ی سوره ی مریم و حشر و حدیث کساء به مدت ۴۰ روز ( اولین روزی که میخوای بخونی روز نحس نباشه و 

سلام عزیزم برا جلوگیری از سقط جنین یا نمیدونم یه بارداری بی درد سر و راحت( در طول بارداری قبلیم خیل ...

اولین روزی که میخوای بخونی در روز نحس نباشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخر چله مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی 

* روز نحس شامل روز قمر در عقرب ؛ و رور کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند .

♦️♦️♦️ تقویم ایام قمر در عفرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط لازم ایام عکی پایینی هم مد نظر قرار گرفته بشه که رو هم رفته در هر ماه ۴_۵ روزه 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

کلاً کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحش انجام نشه ( که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست " روز جشن نامزدی یا روز جشن عروسی مهم نیست فقط روزی که عاقد خطبه میخونه در عقد دائم یا موقت فرقی نمیکنه ) ؛ بعد نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم خود یا دیگری ؛ قولنامه ی ماشین و اموال غیر منقول ؛ کتابت حرزها مثلا حرز امام جواد علیه السلام و غیره + ختم و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخرِ دوره مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی .