2777
2789

من هفته ۴ بودم یه قرص زیر زبانی و یه واژینال استفاده کردم که ۶ ساعت بعدش اول ۳تا لخته اندازه بند انگشت خارج شد و یک ساعت بعدش اندازه یه لخته اندازه گردو دیگه هیچ خبری نشد نه خونریزی نه لخته

دوز دوم بعد از ۱۲ ساعت از سری اولم به همون شکل مصرف کردم الان ۳ روز از روش گذاشته هیچی نمیاد

یعنی همون لخته های اول دفع شده؟

کسایی که استفاده کردن از تجدبیاتشون میگن

قدر داشته هامون رو بدونیم چراکه خیلی زود دیر میشه

سلام حقیقتش من سایتوتک مصرف کردم ولی فقط ی کم لخته داشتم فک کردم افتاده یه مدت بعد رفتم سونودادم قلب تشکیل شد۶ بود ..سونو بردم عطاری نشون دادم بهم جوشونده قوی داد هر چی بود دفع شد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش استفادش اینطوری نبود ک  برو سونو ببین چ بلایی سر خودت اوردی

نه داروخانه ای که ازش خریدم گفت چون زیر دوماهه و تشکیل قلب نشده اینجوری استفاده کن

سه روزه هم تعطیل هست نمیتونم برم سونو...

سلام حقیقتش من سایتوتک مصرف کردم ولی فقط ی کم لخته داشتم فک کردم افتاده یه مدت بعد رفتم سونودادم قلب ...

چطور مصرف کردی؟

کم لخته داشتی؟

چطور مصرف کردی؟ کم لخته داشتی؟

عزیزم قرص و از کجا خزیدی ؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
سلام حقیقتش من سایتوتک مصرف کردم ولی فقط ی کم لخته داشتم فک کردم افتاده یه مدت بعد رفتم سونودادم قلب ...

عزیزم نمیدونی چی بود عطاری بهت داد ب منم بگی

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
عزیزم قرص و از کجا خزیدی ؟

از داروخونه آشنا

بسته ۱۰تاییشو یه تومن داد

حتی گفتم مگه نمیگی دوتا اول لازمه یکی واژینال یکی زیر زبانی

و بعد از ۱۲ ساعت باز دوتا به همین روش؟ خب ۴ تا بده بهتون ۴۰۰ تومن بدم

گفت بسته نصفه کسی نمیخره میمونه رو دستم

تو ببر‌ اگه بعد سری دوم خونریزی نکردی باز لازمت میشه

الان ۶ تا دارم

فردا میرم دکتر ببینم کامل دفع شده یا نه