2777
2789

در حالی که بچه ی اولمه  چون شوهرم داداش ندارع باید بچه ی اولم پسر شع؟🤦🏻‍♀️ مگه دست منه  اعصابمو خورد کردن مگه قرن بوقه پسر دختر فرق داشته باشه  بعد ان تی هم بهم گفته احتمالا دختره. اطرافیان و شوهرم باز امید وارن که پسر باشه  😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انگار با ساعت زمان از زمان اعراب جاهلیت اوردنشون عصر حاضر

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نمی دونم چرا بعضیا فکر می کنن همه باید پسر داشته باشن....یا همه براشون مهمه حتماً پسر داشته باشن....کی می خواد این حرفا تموم بشه خدا داند.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

اگر دختر دوست داشتن خیلی روشن فکر بودن؟؟هرکسی یه جنسیتی دوست داره بعدشم که ایشالا بچه سالم باشه فارغ ...

الان من گفتم اگه دختر دوست داشتن روشن فکر بودن؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نمی دونم چرا بعضیا فکر می کنن همه باید پسر داشته باشن....یا همه ی براشون مهمه حتماً پسر داشته باشن.. ...

اینجا به کسی که پسر نداشته باشه میگن اجاق کور😑😑 حالا اگه ۱۰ تا هم دختر داشته باشه میگن 

من ک باردار نیستم اما مثلا فامیلای سن بالای شوهرم بهم میگن ایشالا پسر بیاری انگار یه جورایی مثل قدیم فکر میکنن . یجور تعارف بوده ک از قدیم مونده چون همه پسر دوست بودن اینام به خیال خودشون دعای پسردار شدن میکردن

اما اینکه اصرار کنن ب پسر واقعا بیشعوریه

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن