2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت کسی که شما بلد نیست برای اولین بار بتونه سه نمونه شنا یاد بگیره خوبه اونم تو جلسه اول؟

چه جوری ممکنه تو جلسه اول ، سه تا شنا یاد بگیره ؟

اگر اینطوره نابغه شنا هست 

من توی عمرم حتی یبارم نرفتم ۱۲ ساله هم ازدواج کردم نذاشتم شوهرم بره ... ب هیچ عنوان نمیتونم تصور کنم برم توی ابی ک کلی ادم غریبه هم رفتن با بیماری های متفاوت یکی قارچ داره یکی زیگیل یکی عفونت و هزارتا چیز دیگه عوق🤢🤢🤢

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
چه جوری ممکنه تو جلسه اول ، سه تا شنا یاد بگیره ؟ اگر اینطوره نابغه شنا هست 

کران به پشت و قورباغه و اون نمونه ای که زیر آب شنا میکنن خودم این سه تا رو یاد گرفتم کسی که باهاش رفتم استخر شنا بلد بود یادم داده

پشمای ببعی ای که پشمک بود 💔😞 
من توی عمرم حتی یبارم نرفتم ۱۲ ساله هم ازدواج کردم نذاشتم شوهرم بره ... ب هیچ عنوان نمیتونم تصور کنم ...

خب نظر مامان منم همینه ولی همه رفتن مشکلی براشون ایجاد نشده با اون همه ضدعفونی چیزی نمیشه البته باید نکات بهداشتی هم رعایت کرد

من توی عمرم حتی یبارم نرفتم ۱۲ ساله هم ازدواج کردم نذاشتم شوهرم بره ... ب هیچ عنوان نمیتونم تصور کنم ...

واقعا یعنی احتمال انتقال این بیماری ها هست از طریق آب؟😕

پس کلر براچی میزنن به آب؟

من خیلی استخر دوست دارم ولی این چیزارو که نیگن آدم میترسه واقعا☹️

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

واقعا یعنی احتمال انتقال این بیماری ها هست از طریق آب؟😕 پس کلر براچی میزنن به آب؟ من خیلی استخر د ...

منم همینطور ولی اینقدر علاقه داشتم آخرش رفتم و واقعا عالی بود

مگه وایتکسم میریزن تو آب؟😐

ن پس فکر میکنی همش کلر هست؟؟؟؟

کلر بو نداره 

ولی وقتی میری توی استخر یه بوی وایتکس طوری ب مشامت میرسه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما