2777
2789
عنوان

حاضرجوابای سحرخیز بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 94 پست
جواب ابلهان خاموشیست برو خوش باش ابله

یکی از صفات مهم مادری قوی بودن و تحمل بالا هست که بتونی از بچت مراقبت کنی نباید کسی بتونه فشارت بده تا جیغت در بیاد

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از صفات مهم مادری قوی بودن و تحمل بالا هست که بتونی از بچت مراقبت کنی نباید کسی بتونه فشارت بده ...

این کاربر خیلی زشت حرف زده انگار مجبورش کردن بیاد نظر بده

خدایا هزاران هزار بار شکرت 🌄
انشاالله خیرشو ببینین حیفه این فرشتس که این مامانش باشه از قول من به مامانش بگو طوری قوی شو که تو ...

اتفاقا یه مادر عصبی دیوونه داره🤣🤣

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
اتفاقا تو بهم مدیونی  چون تو توهین کردی نه من

میگی ریدی علامت خنده هم میذاری

این اسمش چیه

صد بار بدتر از فامیلام

صد رحمت به اونا

این کاربر خیلی زشت حرف زده انگار مجبورش کردن بیاد نظر بده

این طوری باشی نمیتونی از بچت مراقبت کنی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
میگی ریدی علامت خنده هم میذاری این اسمش چیه صد بار بدتر از فامیلام صد رحمت به اونا

جواب کاربرای سایکو رو نده بذار به حال خودشون بمیرن دهن به دهن نذار

به فامیلات هم بگو خیلی تکون می‌خورد نتونستم درست کوتاه کنم 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

این طوری باشی نمیتونی از بچت مراقبت کنی

عزیزم من دارم با تمام جون و دلم از بچه ام مراقبت میکنم

دارم خودمو میکشم برای اینکه اینده خوبی داشته باشه

کمتر مادری تو شرایط من میتونه اینکارو بکنه دارم رسما خودمو میکشم

دیگه باید چیکار بکنم؟!

میگی ریدی علامت خنده هم میذاری این اسمش چیه صد بار بدتر از فامیلام صد رحمت به اونا

خب باید قبول کنی دیگه 

میگی طوری خراب کردی که کف سر بچه پیداست 

تازه هفته دیگه هم تولدشه

موی بچه بی زبون رو خراب کردی بعد نشستی پیش خودت داستان می بافی که هر کی چیزی گفت چی جوابش بدم 

خب واقعیته دیگه، قشنگ بگو خراب کردم. دنبال جواب کوبنده ام چیه دیگه 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
جواب کاربرای سایکو رو نده بذار به حال خودشون بمیرن دهن به دهن نذار به فامیلات هم بگو خیلی تکون می‌خ ...

باشه عزیزم مرسی 💛