2777
2789
عنوان

چرا همش خواب مار میبینم؟

453 بازدید | 18 پست

از بچگی یادمه همیشه خواب مار میدیدم 

دیشبم خواب مار دیدم تکه تکه اش کردم و هنوز تکون میخورد....

نمیدونم چه نشونه ای هس که همیشه اینجور خوابا میبینم 

تو نت زدم نوشته بود از دشمنه ولیخب من فق ۱۸ سالمه و با کسی انچنان در ارتباط نیستم و بگم دوست و رفیق ندارمم .....نمیدونم شایدم دشمن دارم ولی کیه که از بگی میاد ب خوابم؟اخرش نیش خودشو میزنه؟

🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارو. چکار داری تکه تکه کنی🤣🤣🤣

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

مار دشمنه کسی که هم خون هستید 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

مار دشمنه

ولی اگه رنگش زرد باشه پوله و مال هست😍😍😍

کشتیش خوبه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مار دشمنه کسی که هم خون هستید 

از بس فک کردم سر درد گرفتم یعنی کی میتونه باشه ؟!با کسی از فامیلامون ارتباط ندارم با عمم اینا قطع ارتباطیم 

تنها کسی که باهاش صمیمی هستم دختر عمه دیگمه که اونم فکر نمیکنم باشه چه دلیلی داره با من دشمن باشه!؟

🦋