2777
2789

همسرم صبح تا ظهر با دوستش رفت روستاشون بعدم مستقیم از ۳ تا ۸ رفت سرکار شبم خونه مادر شوهرم شام بودیم بعد که اومدیم خونه بعد صحبت خیلی کوتاه خوابید 🙁 فردا از صبح تا ۱۰ و نیم شب باید بره سرکار دو شیفت

من الان ناراحتم میگم باید بیدار میموند یکم باهام حرف می‌زد وقت میگذروند بعد میخابید 🥲 بنطر شما حق دارم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نو حق نداری طفلک فردا شیفته

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بله حق با شماست قطعا

یعنی چی رفته خوشگذرونی کرده بعدم خونه مادرشم رفته شامش خورده . وقتیم که رفته خونه گرفته خوابیده انگار مجرده

پس شما چی این وسط؟

فردا هم که کلا نیست شبش نم بیاد خونه دیگه بدتر

به نظرم ناراحتیت حتما بهش بگو

من نمیزارم همسرم با دوستاش تنها جای بره

خب بنظرم این حقو داره که بره با دوستاش من خودم دوست صمیمی ندارم ولی دوست همسرم مرد خوبیه کار ندارم اگر بره باهاش بیرون یا جایی کار داسته باشن ولی...

اگر ی شب اینطوری بوده حق نداری چون بابت خستگی هست اما خب آدم فرق خستگی و بی محلی رو متوجه میشه، بابت ...

نه بی محلی نیست چون وسط حرف زدن خودشم بیعوش میشه😂 ولی عموما من شبا دیر میخابم همسرم زود وقتایی ک سرکار بوده بعد من ناراحت میشم میگم پس من کی باید ببینمت