2777
2789
عنوان

بخاطر ریزش موهام افسردگی گرفتم 😔

781 بازدید | 29 پست

سلام ، تروخدا راهنماییم کنین ، خسته شدم ، حدودا ۹ ماهی میشه ریزش موی شدیدی گرفتم دلیلشم مشخص نیست ، انواع ک اقسام آزمایشات رو دادم و همه چی خوب بود ، از هورمون بگیر تا تیرویید و آهن و زینک و ویتامین دی و ...

استرسم هم مثل چندین سال پیشه ، نه کمتر شده نه بیشتر ، انواع قرص و مکمکل و شامپو و جوشانده های گیاهی رو امتحان کردم ، 

کف سرم نسبت به ده ماه پیش چرب تر شده و ریزشم هم بیشتر ، گرچه وقتی موهام چرب نیستم ریزش دارم ، 

دارم روانی میشم دیگه ، به فکر اینم یا کچل کنم یا دعا کنم تا بمیرم ، تروخدا راهنماییم کنین ،

رزماری ، آویشن،  دم اسب ، مریم گلی ، بابونه ، گزنه،  حنا ، آب پیاز و  قرص و مکمل آهن و زینک و امگا ۳ و مولتی ویتامین و آمپول نوروبیون و.... همهههههههه چیو تست کردم 😔😔انگار نه انگار 

قبلا کرونا گرفتی؟ یا کراتین انجام دادی

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ماهه ریزش شدید دارم ، قبلا هم کرونا گرفتم!

از عوارض کرونا ریزش مو هم هست

اما نه لزوما

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

حتما با یه متخصص خوب مشورت کن

الان قرص های خارجی ولی گرون و خوبی اومده 

من ریزش مو شدید طوری که گوله گوله میریخت به خاطر کراتین داشتم

قرص پریوتین ایرانیه + محلول ضد ریزش سریتا استفاده کردم

خیلی بهتر شدم