2777
2789
عنوان

مشکل بدنمو کی به خواستگارم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین حالا هم دیر نشده بگو قبل رسمی شدن

جسارتا میتونم بپرسم مشکلتون چیه؟

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

نباید بگین

به نمایش بزارین

اگه بگین من یه موردی دارم، پیش خودش میگه عیب داره

به نمایش بزارین

مدلی که ببینه

خیلی متاسف میشم که یه خانوم بخاطر همچین مواردی عذاب وجدان میگیره که بخواد بگه، خب طبیعیه، چیزی نیست که...

ماه گرفتگی  مشخصه توی مهمونیا همه یدفعه میگن این چیه

الان درمان داره برو درمانش کن

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

نمی دونم کجای بدنت هست 

میتونی عکس بفرستی 

و بهش بگی صادقانه بات صحبت کردم 

هر تصمیمی هم به خودت مربوطه 

من انسانی را به کلک وارد عشق پاک خودم نمی کنم 

به تصمیم ت احترام می گذارم 

بهترینها را برایت ارزو مندم 

ماه گرفتگی  مشخصه توی مهمونیا همه یدفعه میگن این چیه

نمیدونم 

بعضیا براشون مهمه بعضیام ن باید نسبت ب شناخت ایشون پیش بری مثلا شوهر من باشه براش مهم نیس

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

بازدخیلی زودترمیگفتی الاهم دیرنیست میتونی بگی وگرنه گولش زدی اگه نگی بذارتوروباهمه ی خوب وبدیات بپذیره اگه واقعاعاشقت باشه براش مهم نیست اگه یه لکه کوچولوبودمیگفتم نگو اما الا که میگی خیلی بزرگ ومشخصه بایدبگی 

برای من به شخصه مهمه و بدم میاد 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.