2777
2789
عنوان

چرا خدا بجای مشکل بوی دهان بهم سرطان نداد؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط سنگ لوزه هست منم همین مشکل داشتم تو نت بزن عکس جاش رو نشون میده دو طرف دهان سمت گوشها. اصلا سنگه ...

سنگ لوزه مخفی دارم اما چندماهی یک بار میبینم به سختی در میاد 

الان دو ماه هر چقدر فشار میدم چیزی خارج نمیشه 

من درمانت رو میگم در عوض برا اخرت منم دعا کن

ببین عزیزم اگه دندون خراب نداری اگه سینوزیت حاد نداری اگه میکروب معده نداری 

تو ریفلاکس پنهان داری اسید معده ات میاد بالا میخوره به لوزه هاتو باعث اون بو بد میشه

تو باید قرص معده بخوری که ۴۰ درصد راه درمانه

اما ۶۰درصد درمامت باید تغذیه ات رو عوض کنی 

کافین

لبنیات

چای

سردیجات

گرمیجات شدید

مواد افزودنی

پر خوری

هاله هوله 

رو ببوسی بزاری کنار

بعد از صرف هر وعده تا نیم ساعت به هیچ عنوان دراز نمیکشی‌و سر سفره اب نمیخوری تا نیم ساعت بعد از غذا

انشالله زودی خوب بشی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ی استکان عرق نعنا ی قاشق بارهنگ بهش اضافه کن،۲۰دقیقه بجوشون،بذار ی گوشه ولرم بشه بعد ی قاشق عسل اضافه کن،بخور خودم استفاده نکردم ولی از خیلیا شنیدم جواب گرفتن و بوی بد دهانشون رفع شده

یه مدت یه قاشق چایخوری سیاهدانه رو بجو یه قاشق چایخوری عسل روش بخور یا ترکیب کن و خوب بجو و قورت بده ترجیحا ناشتا

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
یه مدت یه قاشق چایخوری سیاهدانه رو بجو یه قاشق چایخوری عسل روش بخور یا ترکیب کن و خوب بجو و قورت بده ...

حدودا یه سال پیش خوردم 

بخدا خیلی چیزا رو امتحان کردم