2777
2789
عنوان

عمل کوچک کننده سینه

181 بازدید | 12 پست

کسی اینجا عمل کوچک کننده سینه (ماموپلاستی کاهشی) انجام داده؟ اسم دکترتون چی بوده و اینکه راضی بودین یا نه

بنظرتون ۱۷ ۱۶ سالگی هم می‌شه انجام داد یا نه

داش مگه سایزت چنده که میخوای کوچیک کنی

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بگردم تو ام مث منی خیلی سخته واقعا من شنیدم با ورزش کوچیک میشه عمل خیلی درد و هزینه و عوارض دا ...

آخه با ورزش در طولانی مدت کوچیک می‌شه ۱۳مین جا داخل بدن که لاغر می‌شه سینه اس

دختر عمم چند سال پیش عمل کرد خیلی راضیه متاهله عوارضیم نداشت ولی خب بالای ۱۸ سال بود

۸۵/۹۰

ماشالله

بدنت توپره یا لاغری 

چون اگه توپر باشی زیاد اذیتت نمیکنن زیادم به چشم نمیاد

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ماشالله بدنت توپره یا لاغری  چون اگه توپر باشی زیاد اذیتت نمیکنن زیادم به چشم نمیاد

تو پرم ولی بازم خیلی به چشم میاد همه لباسام گشاده نمی‌تونم بدوم اصلا راحت نیستم چند سال دیگه بگذره هزارتا مرض ارتروز گردن و فلان می‌گیرم

حساس هم نشید این ی چیز زنانه هست بیخود زیر تیغ جراحی نرید جیب این پزشکان پر پول میشه فقط

آخه اذیتم اگه برم پیش پزشک فکر کنم عملم جنبه درمانی داشته باشه بیشتر تا زیبایی