2777
2789

دخترم شش ماهشه از دوران کولیک و دل دردای شدید گذر کردیم و انگاری رسیدیم به مرحله ی دندون

از صبح ساعت ۶ بیدارم یه سره شیر میدم غذای کمکی میدم باهاش بازی میکنم سعی میکنم بخوابونمش ده دقیقه میخوابه باز بیدار میشه نق میزنه گریه میکنه نمیتونم تا سرویس بهداشتی برم انقدر گریه میکنه که هلاک میشه همش میخواد که پیشش بشینم

نمیدونم این چه کوفتیه اضطراب جداییه یا به خاطر دندون انقدر بیقراره

نه غذام سرجاشه نه دیگه میتونم روتین پوستی برم اکثر شبا هم بدون مسواک زدن خوابم میبره از بس هلاکم

ساعت ۶ صبح از خواب بیدار میشم تازه ساعت ۱۰ میتونم یه لقمه نون و پنیر بخورم

هیچوقت فکر نمیکردم انقدر سخت باشه نمیدونم کی سختیاش کمتر میشه کی میتونم شبا چند ساعت مداوم بخوابم اصلا این دندونش کی از لثه بیرون میاد خلاص بشیم کی دخترم بزرگ بشه و بتونه حرف بزنه من بفهمم چشه که انقدر گریه میکنه😥

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

إلهی بگردم خسته نباشی مامان قوی

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

من خواهرم 2 سالشه تا همین امروز دهنمون سرویس بوده هر دیقه

سر هر ی دونه دندونش 2 ماااااه عذاب کشید بچه

انقد از خستگی گریه کردم که ی برگه نوشتم امضا کردم خودم بچه دار نشم😂😂😂

بعد خواهرمم با من اوکی تره پیش مامانم زیاد نمیره مگر برای شیرخوردن

حتی پوشکشم من باید عوض کنم

... 

برای همه همینه عزیزم‌‌‌‌.....من همیشه میگفتم کی بشه این راه بره خودش من سرویس شدم از بس بغل گرفتم بیرون رفتنی یا با کالسکه سختمم بود بازم یا کی حرف میزنه کامل الان ماشاءالله بزرگ شده میخواد بره امسال انشاءالله کلاس اول مستقله تقریبا تو خیلی چیزا عین برق میگذره عجله نکن....

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

همه مامان ها یه روزی است حس رو تجربه کردن ، هزار تا بچه هم دور و بر خودت دیده باشه یک صدم بچه خودت سخت نمی‌گذره ، من ی جایی حوالی نه ماهگی دیگه هلاک بودم ، ولی انگار از یه جایی ذهنم مقاومتش رو برداشت و صبور تر شدم ، الان خیلی حالم بهتره با اینکه از قبل خیلی خیلی بازیگوش تر و وقت گیر تر شده ولی من خداروشکر حالم خوبه ، خیلی از خدا طلب صبر کردم انگار دعام اجابت شد

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞