سزارین دومم نزدیکه بچه اولم رو قراره بزارم پیش مادرم
دلم از الان خونه انقدر غصه میخورم سه سال و نه ماهشه یک شبم بدون من نخوابیده منم به شدت بهش وابستم همش اشکم درمیاد توروخدا دعا کنید راحت بگذره زود بگذره همین الانم با اشک تایپ کردم
میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
چه خوب فاصله نذاشتی هم بازی همن دیگه احساس تنهایی نمیکنه شما هم راحت به کارات میرسی
نگران نباش عادت میکنی همزمان به چندتا کار برسی فقط برنامه ریزی کن
بچه ی اولم کم کم درک پیدا میکنه که شما نمیتونی همه وقت دراختیارش باشی
انشالله بسلامتی زایمان کنی
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام درمسیرعشق جونم خوبی ببخش پیام میدم همونطورکه گفته بودی من باردارشدم زمانی که گفتی ولی شماگفتی یه پسرسالم وصالح امامن رفتم سونوگفت دختره قبلا هم یه دعانویس گفت بچه دارشدی اسمش بذارعلی یامحمد ینی اونم میگفت پسره تمام علاعمم هم پسره ولی یباررفتم سونو۱۸هفته گفت دختره حالاخودم خیلی شک دارم چکارکنم