2777
2789

خودم دانشجوی سال ۶ پزشکیم نامزدم پزشکه زن داداشش پرستاره شوهرش پزشکه از قبل اینکه نامزد بکنم وقتی تو بیمارستان بودم هر چی بهش میگفتم عین خیالش نبود موقع دارو مریض بود بعد میگفت باید دکتر بده یه بار گرفتم شستمش تا بیمارا رو انقدر اذیت نکنه ‌‌بعد که فهمید دختری که برادر شوهرش دوسش داره منم داشت میترکید منم به رو خودم نیوردم چون مریض به ما اطمینان کرده اومده شوخی نداره واسه نسبت باعث ناراحتی بیمار بشم

از اون روز هر کاری کرد که من با نامزدم رابطم بهم بخوره ولی نامزدم میدونه اون چطوریه و با هر کاریش هی بهم میگه من خیلی‌ دوستت دارم 😂از روزیم که نامزد کردم هر جا می‌ره از من میگه که چقدر بده همه چی دربارم گفته یه بار رفته بودم خونه پدر نامزدم ازش ی کتاب بگیرم خالش اونجا بود من یه نیم ساعت اونجا بودم خالش می‌گفت تو واقعا اون دختری هستی که ما در موردت شنیدیم اصلاً اون طوری نیستی مگه میشه 

با اوضاع و نفرتی که بهم دارین بهتره رابطه نداشته باشین

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

غلط میکنه اذیت کنه اصلا بهش بها نده ضعف نشون نده با این آدما باید دید از بالا داشته باشی تا بشینن سرجاشون 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسادت داره نسبت بهت

باهاش صمیمی نشو

احترام بذار سلام علیک کن

هر جا دیدی بی احترامی کرد هم بروی خودت نیار چون خوشحال میشه بزن به بیخیالی

سر کار هم رسمی و خشک باش حتی نذار یکبار به اسم کوچک صدات کنه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

باردارم هست ولی واقعاً مثل اون اخلاق اون طوری ندارم یه بار حالش بد بود خودم بردمش دکتر بعدشم بردمش خونشون و هر وقت منو میبینه به آه و ناله میفته ولی بارداریش خیلی‌ راحته و هیچ مشکلی نداره 

انقدرم درباره من بد پیش خانواده نامزدم گفته که هر بار پدر مادر نامزدمو می‌بینم میگن آخه تو چجوری میتونی اونطوری باشی اصلاً نمیشه اون کارا رو بکنی 

غلط میکنه اذیت کنه اصلا بهش بها نده ضعف نشون نده با این آدما باید دید از بالا داشته باشی تا بشینن سر ...

تا الان هیچی نگفتم نامزدمم هیچی نگفته حواسمون بهش بوده ولی الان واقعا از دیشب رفته رو اعصابم من بعد ۴۸ ساعت تو بیمارستان به خدا ۲ وعده غذا به زور وقت کردم بخورم کلا ۴ ساعت خوابیدم با بدبختی واقعاً رانندگی کردم اومدم خونه لباسامو حال نکردم در بیارم خوابیدم ساعت ۳ زنگ زد اصلاً از خواب پروندم که من باید فردا برم دکتر به دکتر ... بگو خب واقعاً من چکار کنم اگه به نامزدمم بگم قطعاً دعوا درست میکنه ولی از یه طرفم حاملس نمی‌دونم چکار کنم 

تا الان هیچی نگفتم نامزدمم هیچی نگفته حواسمون بهش بوده ولی الان واقعا از دیشب رفته رو اعصابم من بعد ...

به نظر من خیلی رسمی رفتار کن از دو تا درخواستی که ازت میکنه یکیش رو انجام نده و کم کم ازش دوری کن آدمای بی شان و شخصیت باعث میشن رفتار ما هم مث خودشون بشه کلا من میگم از آدم سطح پایین تر از خودت دور باش از نظر شعور و شخصیت و اصالت

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
حسادت داره نسبت بهت باهاش صمیمی نشو احترام بذار سلام علیک کن هر جا دیدی بی احترامی کرد هم بروی خو ...

به نامزدم بگم دیشب چکار کرده یا نه ولش کنم ؟آخه اگه بگم قطعاً دعوا درست می‌کنه 

به نامزدم بگم دیشب چکار کرده یا نه ولش کنم ؟آخه اگه بگم قطعاً دعوا درست می‌کنه 

با گلایه نگو 

بگو که فقط در جریان کاراش باشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍