2777
2789
عنوان

چقدر مگه ديگه زنده ام !

213 بازدید | 16 پست

خسته ام خيلى از اين زندگى 

در استانه ٤٠ سالگيم

به كنار كه مجردم و از يه جايي به بعد انتخابم بود مجرد موندن ، چندين ساله غمگينم، بيشتر از ١٠ سالِ يه سفر ساده حتى يكروزه شمال نرفتم 

صبح تا شب تو خونه ، 

همش بى اختيار كريه ميكنم

تا وقتى جوون بودمو ذوق داشتم به هيچى نرسيدم تو زندگيم  همه ارزوهام تو دلم مردن

اي كاش واقعا ميشد به خدا گفت دمت گرم ٤٠ سال كافى بود ديگه كشش ندارم تمومش كن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خب وقتی انتخاب خودتون بوده دیگه این حالت معنا نداره چون عملا با خودتون گفتین من با مجردیم خوشم 

الانم بهتره فضای همون سفر و برای خودتون بوجود بیارین و تا میتونید خوش بگذرونی که این حس و حال ازتون دور شه... 

اگر دیدید خیلی داره حالتون بدتر نیشه حتمن با یه مشاور یا فعالان حیطه روحی صحبت کنید. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

منم حسرت خیلی چیزا تو دلم موند شغل خوب شوهر خوب پول خوب 

مخصوصا شغل خوب 

هرروز بهش فکر میکنم بیکاری خیلی سخته

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.
منم ارزوم مرگه بدون اغراق بدون ترس هرلحظه حاضرم براش درکت میکنم یجورایی  میفهمم منظورتو

منم عمیقا درکش میکنم ولی ما نمیدونیم تا کی هستیم باید تلاش کنیم  نمیشه همینطور بمونیم و منتظر مرگ باشیم

منم عمیقا درکش میکنم ولی ما نمیدونیم تا کی هستیم باید تلاش کنیم  نمیشه همینطور بمونیم و منتظر م ...

من ک ازهمه چی دست کشیدم منتظرم جراته بیاد خودمو خلاص کنم🫠

خیلی خوبه ک امید داری عزیزم الهی ک خوشبخت بشی اینروزا یادت بره 

.