2777
2789

ببخشید اسی دوستان لطفا تاپیک قبلم رو گزارش بزنید

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا

سوپ مونده گرم میکنی خوشمزه تره

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

دسر رو آماده کن ولی سوپ فردا ظهر هم میرسی بپزی کلا یک ساعت کار میبره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

با اجازه استار شال میفروشم با سود خیلی خیلی کم شال پفکی دارم چون هنوز پیج نزدم اول کارم هست ممنون تون میشم حمایت کنید دونه ای ۵۸ میدم همین بقیه جاها بیشتره یکی بیشتر بخواید دونه ای فقططط ۵۰

دسر رو آماده کن ولی سوپ فردا ظهر هم میرسی بپزی کلا یک ساعت کار میبره 

اخه فردا همون یه ساعت سالاد رو درست میکنم 

میخوام قرمه سبزی و رولت مرغ درست کنم نمیرسم این همه کارو تنهایی انجام بدم همین الانم بهم خبر دادن باید خونه رو هم تمیز کنم

شما فقط جو رو بپز 

مرغ و هویج سالم هم جدا بپزید با پیاز داغ و ادویه و رب

سرد شد بذار یخچال

۲ ساعت قبل از مهمان بیاد مرغ رو خورد کن 

هویج هم نگینی ریز. جو رو به مرغ اضافه کن با همون آب مرغ سبزی هم بریز توش تا ۴۵ دقیقه جا میفته

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری