2777
2789
عنوان

از زایمان طبیعی پشمونم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 2809 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب رحمتو ببند...شاید درست بشه چی بگم بخدا...سز اختیاری فقط بیمارستان خصوصی میشه اونم باید بیمه تکمیل ...

والا من سری اول میخواستم برم سز اختیاری دکترم هفت زیر میزی گرفت 

۱۸ تومن هم بیمارستان خصوصی میگرفت 

تازه اولاشه دهنش بازه.     تا چهل روز.   بسته میشه  من تجربه دارم ۳ بار طبیعی زا ...

ببخشید میپرسم بعد از دو تا بچه واژن خیلییی متفاوت میشه با یه دختری که مثلاً یکساله ازدواج کرده و زایمان نداشته اصلا ؟؟؟

ببخشید میپرسم بعد از دو تا بچه واژن خیلییی متفاوت میشه با یه دختری که مثلاً یکساله ازدواج کرده و زای ...

فرق داره زمین تا اسمان گلم.  زن که دو تا بچه ازشدر اومده کجا  دختر ۱۰ سال از دواج کرده.  هم فرق داره نه یه سال 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
آخه قدیما رسیدگی از لحاظ خورد و خوراک طبیعی و سالم بودن  . راحت جمع و جور میشد ، ولی بنظرم بخیه ...

نمیدونم ولی گفت بدون اینکه برشی ایجاد بشه برات درش میارم ک نیاز ب بخیه هم نداشته باشی

خیلی بهتر میشه عزیزم برای ما بدون بچه ها هم دعا کن

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
چ خوب ک اصلا بخیه و برش نداشتی ماما همراه داشتی؟؟کلاس آمادگی زایمان رفته بودی؟

اره ماما همراه داشتم قبلش پیاده روی داشتم و خودش بهم ورزش داد داخل بیمارستان موقع زایمان

فرق داره زمین تا اسمان گلم.  زن که دو تا بچه ازشدر اومده کجا  دختر ۱۰ سال از دواج کرده.&nb ...

مرسی عشقم جواب دادی 

یعنی واقعاً این همه متفاوته ؟؟!! 

از نظر ببخشید گشادی و اینا میگما 

خودت زایمان طبیعی رو پیشنهاد میکنی به من ؟ 😫😫

کاش حداقل بخیه میزدن . تا کی بمونی جمع و جور شه . 

تا پارگی نده بخیه نمیزنن ک

من اول برش خوردم و کلی بخیه. خیلی ذیت بودم

دومی ۳ تا دونه بیرونی فقط، پارگی سطحی داده بود.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶