2777
2789
عنوان

اسنپیه هیز😐

623 بازدید | 33 پست

خانوما من دیروز با خواهرم داشتم میرفتم عروسی اسنپ گرفتیم رفتیم دیدم راننده یه کم نگاه می‌کنه ولی فکر کردم چیز مهمی نیست 

برگشتنی ام اسنپ زدم دیدم باز دوباره همین اومد 

حالا این مردک لاشی دیروز زنگ زده میگه مجردی یا متاهل ازت خوشم اومد من قطع کردم هی بازم زنگ میزنه پیام میده تا حالا با ۵ تا شماره بهم زنگ زده همشو مسدود کردم بهش میگم مزاحم نشو هی میگه ازت خوشم اومده با من باش همه چیزت با من 

چه جور گزارشش کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونجا که میگه ستاره بده به راننده گزارشش بزن

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

توهمون قسمت امتیاز به راننده شکایتشو بکن

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

یا خداااا این مدلشو دیگه ندیده بودم😐😂😂

موقعی که داشتی می‌رفتی عروسی خیلی آرایش داشتی؟

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

خب اگه جوونه مجرده بهش فرصت بده واجب شد منم استپ بگیرم البتع شانس من باشه یه پیرمرد میاد😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
دلمم نمیاد از نون خوردن بندازمش‌ولی ول نمیکنه

زنگ بزن

اون خودش بااین کارش پیه همه چیو به تنش مالیده

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

دوستم اسنپ گرفته بوده‌

اسنپیه‌ میخاستم تجاوز کنه بهش دوستم از ماشین خودشو انداخته بوده پایین 🙁 ماشین پشتیا‌ که داشتن میومدن‌ دوستمو نجات دادن از دست اون یارو کثیف‌ حالا بماند چندتا جای صورت رفیقمم‌ زخم شده بود 

خلاصه زنگ زده بوده پشتیبانی گفته این یارو میخاستم بهم تجاوز کنه پیگیری‌ کنین برگشتن گفتن خانم حالا که تجاوز نکرده الکی شلوغش نکن🙁🙁🙁

پشتیبانی‌ به نظرم الکیه

🔴این حساب کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد ...🔴

من یه بار یه اسنپی مزاحمم شد بعد هر چی میگفتم مزاحم نشو حالیش نبود آخرش مجبور شدم گزارش زدم 

پشتیبانی هم یه شماره داد گفت اگه شات از تماس و پیام داری بفرست منم فرستادم 

بعد از اون پسره چند بار پیام داد غلط کردم ببخشید من دانشجو هستم از نون خوردن انداختیم 

بعضیا وقتی حرف نمی‌فهمن باید اینجوری بهشون بفهمونی 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg