2777
2789

لطفا وقت هم و نگیریم اگر کسی شرایط داره تو خصوصی بیاد صحبت کنیم. 

حرفای بی ربط بزنه کسی وقت خودش و هدر داده عزیز.اهمیتی نمیدم.  نی نی سایت مخصوص مطرح کردن مشکلات و رد و بدل نظرات و تجربیاته. ممنون از دوستانی که این مشکلات رو درک میکنن و دوستانه و خواهرانه راهنمایی میکنن 🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا قصدشو دارم ولی فکر نکنم یه شهر باشیم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عزیزم از مرکز ناباروری بخوای خودشون بهت معرفی میکنند

متاسفانه جنین تو ی مرکزیه مه کیس نداره مراکز دیگه هم جنین از مرکز دیگه رو قبول ندارن و فقط به بیمارای خودشون کمک میکنن

تهرانیم شما کدوم شهرین عزیزم

من یزدم متاسفانه ولی دلم میخواد تا سنم اجازه میده رحم اجاره ای بشم هم خانواده ای رو صاحب فرزند کنم هم به پولش نیاز دارم حیف که دوریم ایشالا مورد مناسب پیدا میکنن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
فقط انتقال میدن جنین رو و نه واه دیگه که به دنیا میاد تحویل والیدن میدن و تو این مدت همه چیز قانونی ...

باز نفهمیدم یخدا

یعنی از مرد نمونه میگیرن تو رحم خانمه میذارن بعد بچه رو میدن ب اون خونواده

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
متاسفانه جنین تو ی مرکزیه مه کیس نداره مراکز دیگه هم جنین از مرکز دیگه رو قبول ندارن و فقط به بیمارا ...

از ماما یا منشی بپرس  اینها اغلب شماره واسطه ها را دارند

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
باز نفهمیدم یخدا یعنی از مرد نمونه میگیرن تو رحم خانمه میذارن بعد بچه رو میدن ب اون خونواده

عزیرزمین از تخمک خانوم خودش و اسپرم شوهرش جنین آماده میکنن و انتقال میدن در رحم اجاره ای