2777
2789
عنوان

منتظرای نتیجه کنکور فرهنگیان♥️😅

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 40 پست
هیچ وقت خودمو تو رخت معلمی تصور نکردم همش رشته های بیمارستانی دوست دارم کنکورم نسبت به سال گذشته خی ...

خب کنکور اردیبهشتو نمیدادی .

برو سمت چیزی که علاقه داری

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

دخترا تورو خدا جواب من بدین این داستان تایید سوابق تحصیلی ک ۵۰ تومن باید واریز کنی چیه؟

میری سامانه مای سنجش سوابق تحصیلی رو تایید میزنی تا فردا وقت دارین

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میری سامانه مای سنجش سوابق تحصیلی رو تایید میزنی تا فردا وقت دارین

حتما باید انجام بدیم؟

آخه من ترمیم معدل نمیخوام کنم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
خب کنکور اردیبهشتو نمیدادی . برو سمت چیزی که علاقه داری

بله میرم سمت علاقه ام ولی اینکه آزمون فرهنگیان دادم برا خودم دلیل داشتم

دخترا تورو خدا جواب من بدین این داستان تایید سوابق تحصیلی ک ۵۰ تومن باید واریز کنی چیه؟

همه افراد غیر اونایی در حال تحصیلن باید انجام بدن .

اگه میخان کنکور بدن .

هزینش ۵۰ تمنه توی کافینت انجام میدن یه کد میدن بهت .

امروزم اخرین فرصتشه

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

حتما باید انجام بدیم؟ آخه من ترمیم معدل نمیخوام کنم

فرقی نداره باید حتما تایید رو بزنی

همه افراد غیر اونایی در حال تحصیلن باید انجام بدن . اگه میخان کنکور بدن . هزینش ۵۰ تمنه توی کافینت ...

من نمیخام ترمیم معدل کنم باید این کارو حتما انجام بدم؟

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
تهرانم

خوبه

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

تهرانم

انسانی هستی؟

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

بله 🌱🌱♥️

پس یا نسیبه میری یا میای با هنر منم اونجام انشاالله سال بعد ببینمت