2777
2789
عنوان

بهم توی محل کار تهمت دزدی زدن😭😭😭تورخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 24 پست
امیدوارم به حق امام زمان اونا هم رسوا شن منی ک هیچکاری نکردم اومدم بیرون ولی اونی ک شریک دزد بود و ر ...

تا بوده همین بوده لاشیا موفق ترن

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

منم زنداییم بهت تهمت دزدی طلا زده.... 

خدا ذلیلش کنه بخدا امیدوارم همچین تهمتی ام به خودشون برگرده خدا جای حق نشسته خدا شاهده من بخاطر ترسم هیچی نگفتم کلا کاری به کسی نداشتم اما همین منو مقصر جلوه داد

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاا الان که از کارت هم انداختت بیرون چیزی واسه از دست دادن نداری  میتونی بری به جرم تهمت زدن ...

اخه اینا میگن چون تو میدونستی و به ما نگفتی شریک جرم محسوب میشی اخه چه شریکی مگه رشوه گرفتم یا جنس بردم بیرون ک اینجوری میگن اخه مسائل حقوقی یه مغازه ربطی به کارمند ساده نداره

اگر جلوی بقیه بهت تهمت زده و می تونی ثابت کنی بهت تهمت دزدی زدند برو اعاده حیثیت کن پدرشون درمیارن

بله جلو بقیه گفت تکلیف پولایی که اومده به حسابت و مشخص میکنم گفتم اخه چه پولی اومد بیرون از مغازه گفت رفتم پرینت گرفتم شریکم یک میلیارد به حساب دختره ریخته اخه اون چرا باید تو اون محیط بمونه و منه بی گناه بیام بیرون میگن چرا وقتی میدونستی به ما نگفتی واسه همین کردنم بیرون اخه چرا بیام برا خودم دشمن درست کنم

برو شکایت کن اعاده حیثیت کن یا دختره رو.لو بده  اون احمق دوربینارو گذاشته چرا نمیره دوربینارو چ ...

دختره رو لو دادم حتی بهم گفتن ک شریک دزده یک میلیارد پول ریخته به حساب اون اما بازم اونجا داره کار میکنه

زنگ بزن راستش به رییست بگو 

گفتم همه رو گفت چون صدامو پخش کردی برا شریکم باهام صادق نیستی باید بری بیرون درحالی که خدا شاهده هیچ صدایی براکسی پخش نکردم

بله جلو بقیه گفت تکلیف پولایی که اومده به حسابت و مشخص میکنم گفتم اخه چه پولی اومد بیرون از مغازه گف ...

باید شریک از اون دختره حمایت کرده من بودم اعاده حیثیت می کردم البته اول با یه وکیل مشورت می کردم

باید شریک از اون دختره حمایت کرده من بودم اعاده حیثیت می کردم البته اول با یه وکیل مشورت می کردم

اونا پولارو از شریکه گرفتن تموم شد و انگ شریک جرم بودن خورد رو پیشونی منی ک روحم از هیچی خبر نداشت و گفت دیگه نمیتونی بیای محل کار