2777
2789
عنوان

اقا هستم یک سوال داشتم

442 بازدید | 10 پست

از نظر شما خانم ها ویژگی یک پسر با جنم و با عرضه چیه؟ 

یعنی حتی اگر یک پسر غریبه رو برای اولین بار ببینید از کجا میتونید تشخیص بدید با جنم هست یا نه؟ منظورم از جنم و عرضه هم تو زندگی شخصی یا کاری هست نه مسائل دیگه

جنم مرد به کار کردن و زیر منت کسی نرفته

با ادب بودن و رفتار صحیح داشتنه

تو زندگی شخصیش حد و حدود بین همسر و مادرشو بدونه و طرف یکی و نگیره و اون یکی و از دست بده...که متاسفانه این هنر تو کمتر مردی هست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خیلیاش گفتنی نیست.. ولی جدی یه سری از پسرا از طرز نگاهشون میشه فهمید جنم دارن یا نه.. به حرفی که میزنی و پاش وایمیستی میگن جنم.. به سنجیده و معقول حرف زدن..نترس بودن.. خیلی چیزا

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که با ادبه یعنی حتما ادم با عرضه ایه؟ 😑

ادب ربطی ب عرضه نداره...کلا خصلت شخصیت مثبت و گفتم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

تو نگاه اول بگم که با ادب باشه نگاه خیره نداشته باشه به خانوادش احترام بزاره 

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

یه پسرخودساخته و مستقل با استقلال مالی و تلاشگر برای پیشرفت زندگی . اولین چیزی که جنم رو نشون میده شغل و استقلال مالیه مخصوصا اگه در شرایط بد به درجه تحصیلی و شغلی خوبی رسیده باشه. 

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰