2777
2789

سلام آقا داداشم سه ماه و 17 روزه می‌ره مغازه داییش خب کار می‌کنه اونجا تو این سه ماه 17 روز داداشم حتی یه روز هم نمونده تو خونه حتی روز های جمعه هم که بقیه مغازه های بغلیش بسته اس داداشم می‌ره باز می‌کنه اینطور گفته بهش باید باز کنی حتی یه روز هم به داداشم مرخصی نداده تا حتی یکم استراحت کنه ساعت 9 صبح می‌ره تا 9 شب چرا اینطوری می‌کنه داداشم خیلی مرتبه همه چیز مغازه رو دقیق می‌بره جلو ولی حتی یه روز مرخصی به این بچه نداده تا یکم استراحت کنه نا سلامتی داییشه داداشم 21 سالشه کلی کار می‌کنه اونجا خیلیییییی کار می‌کنه دیگه دستاش همه جاش زخمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم گفته بهش ولی نباید خودش درک کنه این بچه اینقدر کار می‌کنه ماهی یه روز مرخصی بهش نمیده 

به داداشت بگو به داییت بگه جمعه ها نمیام ،اگه اینطوری نمیخوای من برم جای دیگه استخدام شم

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦
وقتی دایی لیاقت ندارع نره اونجا بهتره  از صد تا غریبه بدتره ک

الان حساب چهار ماه بری یه جایی کار کنی حتی یه روز هم یه روز هم مرخصی نگیری فقط کار کنی خدایی بدنت به چه وضعی میوفته 

الان حساب چهار ماه بری یه جایی کار کنی حتی یه روز هم یه روز هم مرخصی نگیری فقط کار کنی خدایی بدنت به ...

افسرده میش آدم 

۹ صبح تا ۹ شب کار 

بعدشم بیای خونه بیهوش شی از خستگی 

ن گردشی ن بیرونی

ب داداشت بگو جای دیگ رو برای کار انتخاب کنه

اهوم میدونیین قبلاً داداشم دو روز یه بار ریش هاشو میزد آدم میدونست جووونه الان ریشاش کلی بلند شده حتی وقت نمیکنه ریش هاشو بزنه از بس درگیر کار شده حتی فکر کنم افسرده هم شده اون داداش 5ماه پیش ما کو ماله الان کو کلا ساکت شده بچه