2777
2789

میخوام اقدام کنم و خیلیییی ذوق دارم برای اینکه میخوام بعد این خبرو به خانواده ها بدیم

لباس بخرم براشون اسباب بازی های قشنگگگ☺️

چند وقتتون بود و چطوری خبر بارداریتونو دادین 

جان منی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم همیشه میگفت اگه بهم بگی امکان نداره مثل فیلنای اینستا گریه کنم و اینا میگفت کار خودمه دیگه و کلا ادعاش میشد فقط قراره خوشحال بشه و گریه ی شوق نمیکنه. ولی وقتی گفتم عین ابر بهارررر مرد دو متری داشت گریه میکرد با لبخند😂😂❤

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟

همون روز تو ازمایشگاه شوهرم و خواهرشوهرم بودن اصلا برا حساسیت فصلی ک دارم رفته بودم دکتر ی روز عقب انداختم بعدش گفتم ی ازمایشم بدم دیدم مثبت شد بعدش کل فامیل خبر دار شدن😑

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

تو هفته ی ۱۱ بودم....شیرینی گرفتیم بردیم خونه ی مادرشوهرم همسرم بهشون گفت....ما چون دوریم زود گفتیم دیگه نمی شد بعداً بگیم....به مادرمم همون اوایل گفتم خودم. 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

اولش فقط به مادرت و شوهرت بگو به بقیه زرتی نگو حداقل تا ۳ ماه چون احتمال سقط هستدو هر نفسی پشت جنین ...

راست میگی حواسم هست

دوست دارم تعیین جنسیت هم رفتیم ب کسی نگیم تا زایمان

فقط خودمون بدونیم بقیه سوپرایز بشن😂

جان منی❤️

اول ب جاریم گفتم ازونجایی ک آلو تو دهنش خیس نمیخوره وقتی همه خواهرشوهرا و جاریا خونم بودن لو داد. ب طرف خودمم ب خواهرزادم گفتم بقیم فهمیدن

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اول ب جاریم گفتم ازونجایی ک آلو تو دهنش خیس نمیخوره وقتی همه خواهرشوهرا و جاریا خونم بودن لو داد. ب ...

آها

ولی ب جاریت گفتی و آلو تو دهنش خیس نمیخوره باحال بود😂😂

جان منی❤️