2777
2789
عنوان

بچه ها چرا صورتم چاق نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 53 پست
بنظرم 50 یا 52

منم ۵۰

من بعد ازدواج و دوران متاهلی صورت پری داشتم مخصوصا بارداری ولی خب بعد زایمان شیر خودمو ب بچه میدادم دقیقا شدم عین خط کش بعد که بچه را از شیر گرفتم بدنم برگشت ب وزن قبل ولی صورتم فرقی نکرد

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از این کارا خوشم نمیاد اصلا نمبخوام

خب پس خودتو همیینجوری دوس داشته باش🤍✨️

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
[QUOTE=337645393]چند کیلویی؟[/QUOTمن چند سال پیش از 62 به 49 رسیدم الان گفتم صورتم خوب بشه رفتم رو 5 ...

ولی من دارم میکوشم برسم ۶۰

ولی من کیلو بخورم گرم روم نمیاد

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

یه قاشق پودر ژلاتین با یه لیوان آبجوش ترکیب کن ناشتا بخور

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔