2777
2789
ما آدمها معمولا زود خسته میشیم ولی برای حل مشکلات باید تلاش کرد و کوشید خدا هم شنونده و هم داناست به ...

پس وظیفه ی خدا چیه؟ اینکه تا خطایی کردیم پدرمونو دربیاره؟

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏
الان هیچ کس بهم بها نمیده خودم وظایفمو انجام نمیدم چون حال ندارم چجوری خودمو جم کنم اخه

بخواه میشه.

صبح ها ک بیدار میشه.ب خودت سلام کن.ی لبخند زیبا بزن.صبحانه دلخواه درست کن.ب دیگران لبخند بزن.برو سرگرمی درست واسا خودت پیدا کن

مثلا باشگاه.کلاس هنری.گردش دوستانه

خودت رو سرگرم کن.سعی کن شاد باشی

نماز بخون خیلی آرامش میده.با خدا صحبت کن.بهترین دوست و حامی ه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس وظیفه ی خدا چیه؟ اینکه تا خطایی کردیم پدرمونو دربیاره؟

خدا مهربونه و رئوف این ماییم که خطا آزمون سر میزنه و در کنار مهربونیش بخشنده هم هست و در رحمتش همیشه برای بندگان بازه حتی بندگان خطا کار در توبه همیشه بازه 

کاربر آقا
بخواه میشه. صبح ها ک بیدار میشه.ب خودت سلام کن.ی لبخند زیبا بزن.صبحانه دلخواه درست کن.ب دیگران لبخن ...

خاکبرسر من ک بخاطر خدا چه کارایی خودمو محروم کردم دوست داشتن ی طرفه ک خوب نیس رابطه منو خدام همینه

خدا مهربونه و رئوف این ماییم که خطا آزمون سر میزنه و در کنار مهربونیش بخشنده هم هست و در رحمتش همیشه ...

منو ک نمیبینه دوسم نداره هیج غلطیم نکردم ولی مورد غضبش قرار گرفتم

منو ک نمیبینه دوسم نداره هیج غلطیم نکردم ولی مورد غضبش قرار گرفتم

اینها تصورات شماست ولی سعی کنید با خدا ارتباط برقرار کنید وعده خودشه بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را

کاربر آقا
الان چ مشکلی داری.کوری.فلحی.درد لا علاج داری؟؟ چ غضبی؟؟!؟رحمت خداوند بی کرانه.کافیه شکر گذار باشی

خیلی عصبی حرف میزنی😂

نه ولی ی علاف بیکارم ک درس دارم ولی نمیخونم میدونمم بعداز عذاب وجدانش خودمو نابود میکنم

اینها تصورات شماست ولی سعی کنید با خدا ارتباط برقرار کنید وعده خودشه بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را

شما چندسالتونه ک انقد دیدتون ب همچی گوگولیه

خیلی عصبی حرف میزنی😂 نه ولی ی علاف بیکارم ک درس دارم ولی نمیخونم میدونمم بعداز عذاب وجدانش خودمو ن ...

دیوونم کردی  بگو خدایا شکرت.خیلی دوستت دارم.

خو این حجم از منفی بافی ادم رو ب زوال میکشونه

حرف خوب زدن ک سخت تیست؟؟؟بخند و جملات قشنگ ب زبونت بیار

دیوونم کردی   بگو خدایا شکرت.خیلی دوستت دارم. خو این حجم از منفی بافی ادم رو ب زوال میکشونه ...

انقدر تراپی میرم ولی هنوز همونم تحت تاثیرم و بشدت منفی باف همش ۲۰ سالمه ولی حس میکنم میانسالم ،حس میکنم زیادی عمز کردم