2777
2789
عنوان

خانما شماااا شوهراتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 53 پست
منم دقیقا بابام از لوس بازی بدش میاد تاالان که من بزرگ شدم هم فرقی نکرده فقط میزد تو ذوق من بچگی مثل ...

عزیزدلمممممم،

ولی تو بزار بچهات لوس باشن، بخندن، رو دلشون‌نمونه

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌
امضات خدا رحمتش‌کنه

مرسی❤️🖤خدا رفتگان شماهم بیامرزه 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزدلمممممم، ولی تو بزار بچهات لوس باشن، بخندن، رو دلشون‌نمونه

فکر کنم این اخلاق گند بابام ژنتیکی باشه یا انقدر گفتن منم اینطوری شدم که حوصله ادمای لوس و شوخ طبع و ندارم😂فقط عصا قورت داده😂😂😂

Just do it

لوس نمیشم نه خوشم میاد نه خوشش میاد😂

اسمی که همیشه بهش میگم 

باب اسفنجی و موش موشیم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مطمئن باش دختردار بشه، همون دختر قشنگ‌کاری میکنه شوهرت عاشق لوس بازی شه...ببین‌کی‌بهت‌گفتم😂😂😂

دیگه بچه نمیخوایم .پسرم ۵سالشه 😂😂😂والا من قبلا دوس پسر داشتم لوس بازی درمیوردم خووششون میومد اما شوهرم جدی هس اینکارا رو دوس نداره میگه چندشه دختر لوس بکنه خودشو جدی وقوی باش 🫥

M