2777
2789
عنوان

خانما شماااا شوهراتونو

649 بازدید | 53 پست

مثلا میخواین خودتونو لوس کنین شوهراتونو چی صدا میکنین ک‌جنبه فان هم‌داشته باشه؟

خودم گاهی میگم‌جیجرم، 😅

گاعی هم مای لاوِ من😂

اونم‌میگه اره خرم‌کن🤣

شما چی؟

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله همیشه خوشبخت و خندون باشین

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
من خودمو براش لوس نمیکنم .خوشش نمیاد  میگه دختر جدی دوس داره

عه،ولی من‌جدی باشم، شوهرم فکر میکنم از چیزی ناراحتم، چون همیشه شوخی میکنم زیاد

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌

همیشه میگم عزیزم 

بعضی وقتا خیلی خسته باشن میگم آقا 

بچم هم میگم که اصلا خوششون نمیادش

ولی میگم تهش دعوامون میشه 😂

دعوای الکی

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد