الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دخالت نمیکنم ولی شوهرم امروز اونجا نبود این پشت سرش حرف زد
برادرشع ناراحت بوده ی حرفی زده
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
خخخ !!! دنیای ما مردا متفاوته ، هرگز این کارو نکن و برادر شوهرت چیزی نگو ، اونا دوتا داداشن فردا بازم آشتی میکنن. از ۱/۱/۱ داداشا زدن تو سر و کول هم و دعوا کردن و حرف زدن و فرداشم آشتی کردن!
البته دروغ گفتم دقیقا در ۱/۱/۱ قابیل با بیل زد هابیل رو کشت!😂😂
یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مالتو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
منم بعضی وقتا پیش اومده ولی چیزی نگفتم من بیشتر از این ناراحتم که جلوی بچم اون حرفا رو می زنه حس می کنم همسرم پیش بچم کوچیک میشه!نمیدونم حالا اینو بذارم به حساب شوخی های برادرانه یا باید جوابش رو بدم البته همسرم چیزی بهش نمی گه معمولا و فقط لبخند می زنه ولی من ناراحت می شم.