2777
2789

🟢به هیچ کس راحت اعتماد نکنم 

🟢هر چی کمتر حرف بزنم و کمتر راجبم بدونن به نفعمه 

🟢زود با هیچ کس صمیمی و پسر خاله نشم 

🟢تا کسی ازم درخواست نکرد کاری واسه کسی انجام ندم 

🟢محبت الکی نکنم که وظیفه میشه 

🟢با افراد غیر صمیمی و غریبه ها شوخی نکنم و گرم نگیرم 

🟢اگر از کسی خوشم میاد نزارم هیچ کس بفهمه 

🟢خیلیا از شنیدن گرفتاری ها و دغدغه ها و سوتی های من خوشحال میشن ..با هیچ کس درد دل نکنم و نقطه ضعف دست کسی ندم

🟢اگر کسی یبار بهم بدی و بی احترامی کرد فرصت مجدد بهش ندم 

🟢آدمها فقط دنبال منفعت خودشونن 

🟢عاشق خودم بشم چرا که فقط خودمم که برای خودم میمونم و بیشتر از هرکسی تو دنیا خیر خواه خودمم 

و در آخر به عنوان کسی که خیلی شوخ و خوش خنده بودم ی زمانی میگم این حرفو 

آدمی که زیاد می‌خنده و میخندونه شاید همه بهش بگن باحالی دوستت داریم و...

شاید باهاش راحت و صمیمی باشن 

اما کمترین احترام رو داره و همیشه ازت توقع دارن ناراحت نشی از شوخی ها و رفتار هاشون 

شوخی کردن زیاد حد و حدود و مرز هارو نابود می‌کنه اگر طاقت شنیدن هر حرف و شوخی رو دارید، زیاد شوخی کنید و بخندید

تجربیات شمارو هم می‌شنوم 🤍

✨🦋🤍I am valuable

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش به دخترم نشونش بدم

سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی    خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.

هر چقدر کاری   تر باشی توی   خانواده و  از خود گذشته تر،،احترام   کمتری   خواهی  داشت 

هر چقدر مهربون تر و دلسوز تر   باشی،،،دم دست  تری برای  بقیه  و  این  خوب   نیست

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من که میگم به نزدیکترین آدمهای روروبرت هم اعتماد نکن بیشترین ضربه رو ادم از اشنا میخوره البته من هیچوقت ضربه نخوردم چون از همه دوری میکنم ولی دیدم خیلیا از فامیل حتی خونواده ضربه خوردن به هیچکی نمیشه اعتماد کرد حتی خونواده

همه حرف هات درست ولی آدم وقتی انقدر محافظه کار باشه اصلا زندگی نکرده ، همیشه خودش تو یه محفظه بسته نگه داشته مبادا آسیب ببینه! 

من بعد یه عمر زندگی با همچین توصیه هایی حس کردم که دلم می خواد بی پروا تر زندگی کنم!  چه عیبی داره یه موقع با کسی درد دل کنم 

چه عیبی داره یه موقع از کسی توقع داشته باشم 

به کسی دوباره و دوباره خوبی کنم 

من خیلی ها رو دیدم که بی چشمداشت بهم خوبی کردند و رفتند و من حتی اون طرف نمی شناختم

چه اشکالی داره با یه غریبه صحبت کنیم و درد دل کنیم و شوخی کنیم و خداحافظی کنیم و بریم 

اصلا اگه همه توصیه های شما رو عمل کنیم که زندگی نکردیم! ه اش تو یه انزوا و محفظه بودیم! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
من که میگم به نزدیکترین آدمهای روروبرت هم اعتماد نکن بیشترین ضربه رو ادم از اشنا میخوره البته من هیچ ...

حقیقتا تو مورد اول میخواستم بنویسم به هیچ کس اعتماد نکنید، گفتم الان ی سری میان میگن نه ال و بل 

ولی دقیقا همین طوره 

خدا شاهده من گاهی حسادت رو تو چشمای نزدیک ترین آدمهایی زندگیم دیدم ... 

✨🦋🤍I am valuable

از خودت که بگذری دیگران از روت گذر میکنن😔

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

همه حرف هات درست ولی آدم وقتی انقدر محافظه کار باشه اصلا زندگی نکرده ، همیشه خودش تو یه محفظه بسته ن ...

هر کس مسئول رفتار خودشه 

شما دوست دارید اینطور رفتار کنید ، نتیجه این رفتار رو هم خودتون می‌بینید 

من نمیگم به هیچ عنوان این کار هارو نکنید 

از قدیم گفتن هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد 

من بشخصه حاضر نیستم بخاطر ی لذت کوتاه چند دقیقه شوخی کردن و درد دل کردن وجهه خودمو تو چشم دیگران خراب کنم و خسارات و رفتار های بعد رو تحمل 🤍

✨🦋🤍I am valuable
هر کس مسئول رفتار خودشه  شما دوست دارید اینطور رفتار کنید ، نتیجه این رفتار رو هم خودتون می‌ب ...

من ۲۰ سال با این توصیه ها زندگی کردم و بعد به این رسیدم که هیچ وقت خود واقعیم نبودم ، هیچ وقت هیچ مشکلی برام پیش نیومد ، هیچ وقت اشتباه نکردم و لذتش درک نکردم!   همیشه طبق دستور العمل زندگی کردم و این اشتباهه! 

با احساست زندگی کن ، یه جایی حس می کنی نیاز به درد دل داری بگو ، حس می کنی نیازه یه زن غریبه غمگین بغل کنی بغل کن ، نیار داری به یه نفر کمک کنی تا حالت بهتر بشه کمک کن! 

از روی یک سری قوانین روی کاغذ زندگی نکن!  حیفه این زندگی هست! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!