2777
2789
عنوان

بیاید ببینید بهم چی گفته😭😭😭

186 بازدید | 20 پست

کلی بهش گفتم رفتارتو درست کن کارت غلطه

بهم گفت خوبی بهت نمیاد باید بهت بدی کرد تا دوستم داشته باشی 

گفتم بدی کن ببین عاقبتش چیه

گفت منتظر باش

گفتم زودتر و اگه میخای خیانت کنی و.. برو،هرغلطی میخای بکن 

بهم گفت تو لاس و ولویی هستی من اینکارارو نمیکنم مثل تو:)برو هر غلطی دلت خاست بکن

در حالی که من همچین آدمی نیستم!

چکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین می‌دونم تهمت خوردن چه حسی داره ولی آدما تو عصبانیت خیلی چیزا میگن و بعدا پشیمون میشن

بهتره بهش فکر نکنی

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

ببین می‌دونم تهمت خوردن چه حسی داره ولی آدما تو عصبانیت خیلی چیزا میگن و بعدا پشیمون میشن بهتره بهش ...

دوستیم یکساله،شوهرم نیست که

والا خیلی پیش اومده بی احترامی کنه همش هم تو دعوا

دوستیم یکساله،شوهرم نیست که والا خیلی پیش اومده بی احترامی کنه همش هم تو دعوا

خب پس به نظرم گذشت نکن

درسته عصبانی میشیم ولی قرار نیست حرمت ها شکسته بشه ولو این که دوست باشید

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

خب پس به نظرم گذشت نکن درسته عصبانی میشیم ولی قرار نیست حرمت ها شکسته بشه ولو این که دوست باشید

چندین ساعته تمومش کردم و اومده گریه و التماس و پیام های ده خط ده خط می‌نویسه و میگه درست شدم برگرد 

نمیدونم چکار کنم

این آشغالای اینجوری رو ساعت ۹ بزارید توی کوچه بیان ببرن

چندین ساعته تمومش کردم و اومده گریه و التماس و پیام های ده خط ده خط می‌نویسه و میگه درست شدم برگرد 

نمیدونم چکار کنم

چندین ساعته تمومش کردم و اومده گریه و التماس و پیام های ده خط ده خط می‌نویسه و میگه درست شدم برگرد&n ...

آدم مگه به این سرعت عوض میشه؟

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است