2777
2789
عنوان

انتخاب شما بعد از ازدواج کدوم مورده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 92 پست
وای امیدوارم واقعا اینجوری باشه 🥲

مطمئن باش اینجوریه من خیلیا رو دیدم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خیلی بستگی به همسرتون داره که رفیقت باشه یانه منم دوساعت باخانوادم فاصله داشتم خییییلی سخت ب ...

از این نظر بله خداروشکر همسرم واقعا بهترین رفیقمه. خودمم نظرم همین مورده، بنظرتون ادم عادت می کنه به دوری؟ چون من تاحالا دور نبودم و خیلی وابستشونم

از این نظر بله خداروشکر همسرم واقعا بهترین رفیقمه. خودمم نظرم همین مورده، بنظرتون ادم عادت می کنه به ...

پنجاه درصدازسختی که الان ازش می‌ترسی روعادت میکنی ولی موقع نیاز مثل خدایی نکرده بیماری بارداری زایمان نیازبه کمک داشتن دربچه داری نیازبه سرزدن به خانواده بدون اینکه مجبورباشی شب بمونی روعادت نمیکنی که اینجااخلاق ورفاقت ومرام ومعرفت همسرت بایدجبران کنه برای همین اول گفتم بستگی داره چقدرباهمسرت رفیقی خوشبخت باشی عزیزم